Burse

Data ultimei actualizări : 18.11.2016 | Tipăreşte pagina

Dosarele prin care se solicita acordarea bursei de ajutor social se depun, anual, la secretariatele facultatilor, in termenul stabilit de conducerea universitatii, adus la cunostinta studentilor prin afisare la avizierul facultatilor si prin publicare pe site-ul universitatii.

BURSE, SEMESTRUL I, ANUL UNIVERSITAR 2016-2017

STUDENŢII CARE SOLICITĂ BURSĂ DE AJUTOR SOCIAL VOR DEPUNE LA SECRETARIATELE FACULTĂŢILOR, ÎN PERIOADA 31.10.2016 – 11.11.2016, DOSARELE CARE VOR CUPRINDE URMATOARELE ACTE DOVEDITOARE:

a)      Pentru studentii orfani de ambii parinti si cei proveniti din casele de copii sau plasament familial:

 1. *Cerere tip, conform anexei nr. 1 din regulamentul de acordare a burselor
 2. Copie C.I.
 3.  Copii dupa certificatele de deces ale parintilor sau adeverinta prin care sa rezulte ca studentul provine din casa de copii sau din plasament familial
 4. Declaratie notariala a studentului ca nu realizeaza venituri

b)      Pentru studentii care solicita burse pe motive medicale:

 1. Cerere tip
 2. Copie C.I.
 3. Certificat medical eliberat de un medic specialist, vizat de medicul de familie al studentului si de comisia medicală numită, prin decizie, de rectorul universităţii.

 c)      Pentru studentii cu venituri lunare nete medii pe membru de familie mai mici decat salariul minim net pe economie:

 1. Cerere tip
 2. Copie C.I.
 3. Copie dupa certificatul de casatorie, daca este cazul
 4. Documente justificative privind veniturile nete realizate pe cele trei luni, care se iau in calcul, (IULIE,AUGUST,SEPTEMBRIE-2016) ale întreţinătorilor: parintilor/ intretinatorilor legali, soţului/soţiei, precum şi ale studentilor titulari ai cererii:
 • Adeverinta de la locul de munca ( venituri salariale)
 • Documente justificative ( de la Primarie) privind veniturile obtinute din exploatarea proprietatilor familiei ( terenuri agricole, paduri, chirii etc.)
 • Documente justificative ( de la Administratia Financiara) privind veniturile nete obtinute din orice sursă
 • Copii dupa documentele de identitate ale celorlalti membrii ai familiei, aflati in intretinere legala si adeverinte, pentru fiecare dintre acestia, prin care se atesta calitatea de intretinuti ( ex. elevi, studenti pana la varsta de 26 ani, descendenti cu dizabilitati), cu menţiunea: bursier-cuantum bursă sau, după caz, nu primeşte bursă
 • Declaraţie notarială a studentului că venitul net/membru de familie, obţinut atât în ţară, cât şi în străinătate, declarat în Cererea-tip, nu depăşeşte valoarea salariului minim net pe economie în vigoare la data depunerii dosarului, precum şi că nu realizează alte venituri
 • Alte documente justificative privind veniturile, după caz: hotărâre judecătorească de divorţ (copie), certificat de deces (copie), talon de pensie (copie), talon de pensie de urmaş (copie), talon alocaţie fraţi (copie) etc.         
 • Dovada solicitării unei forme de ajutor social din partea Primăriei, în cazul dosarelor/cererilor de acordare a bursei de ajutor social cu venit net/membru de familie declarat 0 lei.

*Cererea tip se poate ridica de la secretariatul facultatii sau se poate descarca de pe site-ul UMFVBT la sectiunea STUDENTI-DE INTERES-BURSE-2016.

Este obligatoriu ca dosarul sa contina toate documentele enumerate, in caz contrar acesta va fi respins.

In momentul prezentarii dosarului, Cererea tip va fi completata de student cu datele personale si calculul venitului net pe membru de familie, va fi datata si semnata pe proprie raspundere.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Anunţ burse sociale
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 144.05 Kb
Descarca Formular Cerere Bursă de Ajutor Social
 
Tip fişier : DOC | Dimensiune : 271 Kb

Burse Facultatea de Medicină

Descarca Burse de merit
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 66.23 Kb
Descarca Buse de ajutor social respinse
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 141.19 Kb
Descarca Burse de ajutor social
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 142.22 Kb
Descarca Burse studiu
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 320.39 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >