Despre noi

Dezbatere publică noua Cartă universitară

Data ultimei actualizări : 27.02.2017 | Tipăreşte pagina

DEZBATERE CARTA UNIVERSITARA

În atenţia comunităţii academice a universităţii

Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Victor Babeş” din Timişoara lansează în dezbatere cu comunitatea academică textul proiectului noii Carte a UMFVBT, conform Hotărârii Senatului Universităţii din data de 23.02.2017. Perioada de dezbatere publică este 24.02.2017- 24.03.2017.

Amendamentele vor fi formulate în format tabelar editabil (formar word), conform modelului alăturat, şi vor fi transmise în perioada 24.02.2017 -24.03.2017, prin email, în atenţia Senatului Universităţii, la adresa senat@.umft.ro, pentru centralizare.

Amendamentele sosite după dată expirării perioadei de mai sus, cele redactate într-un alt format sau transmise într-un alt mod decât cel indicat sau la o altă adresă de e-mail nu vor putea fi luate în considerare.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Proiect noua Carta UMFVBT - Februarie 2017
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 1.48 Mb
Descarca Formular Amendamente Proiect Carta UMFVBT
 
Tip fişier : DOC | Dimensiune : 276.5 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >