Cursuri Postuniversitare

Data ultimei actualizări : 24.09.2012 | Tipăreşte pagina

Sunt o alta forma de pregatire medicala continua a medicilor, farmacistilor si stomatologilor, avand o mare solicitare. Ele ofera informatii de ultima ora in cele mai diverse subspecializari, fiind organizate de urmatoarele discipline
- CURSURI MEDICI 2012-2013
- CURSURI FARMACISTI 2012-2013
- CURSURI MEDICI 2011-2012 + arhivare detalii
- CURSURI FARMACISTI 2011-2012 + arhivare detalii
- CURSURI MEDICI DENTISTI 2011-2012 + arhivare detalii

Disciplinele universitatii sunt implicate in organizarea de cursuri postuniversitare, Acestea aduc in atentia medicilor, farmacistilor, stomatologilor, noutati, informatii utile si o documentare mai aprofundata a diferitelor specialitati. Cursurile sunt creditate de Colegiul Medicilor, Farmacistilor si Medicilor dentisti cu ore Educatie Medicale Continua.

Printre cursurile cele mai solicitate sunt cele organizate de disciplinele de Gastroenterologie, Fiziopatologie, ORL, Medicina familiei, Biochimie, Biologie celulara, Pediatrie, Micochirurgie, Chirurgie generala, cursurile Facultatii de Farmacie si cursul de Implantologie al Facultatii de Medicina Dentara.

Anual numarul cursantilor depaseste 2500 de persoane.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >