A III-a Conferinţă Euro-Regională de Zoonoze Parazitare - cu participare internaţională

Data ultimei actualizări : 12.10.2018 | Tipăreşte pagina

Disciplina de Parazitologie a Universitatii de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara in colaborare cu Disciplina de Parazitologie a  Facultatii de Medicină Veterinară, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timisoara, organizeaza, în perioada 4 - 5 octombrie 2018, la Casa Adam Muller-Guttenbrunn, din Timişoara, strada Gheorghe Lazar 10-12.  
 
"A treia Conferinţă Euro-Regională de Zoonoze Parazitare”, cu participare internationala.

Conferinţă se adresează tuturor specialiştilor şi cercetătorilor în domeniul parazitologiei umane si veterinare. Lucrarile Conferintei vor incepe joi, 4 octombrie 2018, orele 9:00.

Colegiul Medicilor din Romania, Ordinul Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor in Sistemul Sanitar din Romania si Colegiul Medicilor Veterinari din Romania au acordat Credite de Educatie Medicala Continua (EMC) pentru participare.
 
Informatii suplimentare se gasesc pe site-ul Conferintei: Humans and Animals: Common Diseases Third Euro-Regional Conference on Parasitic Zoonoses, 3-5 October, 2018, Timisoara, Romania

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >