Studenţi

Cordul – de la funcţie la disfuncţie

Data ultimei actualizări : 29.07.2016 | Tipăreşte pagina

ANUNŢ
ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR LA MEDICINĂ GENERALĂ

 Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara organizează în perioada 11 - 16 iulie 2016, Şcoala de vară cu titlul: Cordul – de la funcţie la disfuncţie.

Programul include prelegeri susţinute de specialişti în domeniu, urmate de workshop-uri, prezentări de cazuri şi discuţii organizate pe grupuri mici. Noutatea constă în integrarea noţiunilor preclinice şi clinice (tip problem-based), prezentarea celor mai moderne tehnici de explorare paraclinică, cu accent pe utilitatea fiecarei metode în diagnostic şi tratament, cu argumente pro şi contra diverselor abordări.

Cursurile şi lucrările se vor desfaşura atât în laboratoarele universităţii, cât şi în secţiile de profil din cadrul spitalelor clinice din Timişoara.

Grup ţintă: 30 de studenţi absolvenţi ai anilor II-V (22 de la UMF Timişoara şi 8 din centrele universitare partenere în proiectul eMediqual), selecţionaţi pe baza unei evaluări prealabile.

Oportunităţi pentru studenţi:

  • Comunicare interactivă cu experţi în domeniu;
  • Familiarizarea cu noile metode integrative de predare;
  • Informaţii actualizate despre funcţia şi afecţiunile cordului, prezentate într-o manieră modernă şi interdisciplinară;
  • Dezvoltarea unor deprinderi practice;
  • Dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă.

Pentru workshop-uri: se vor propune teme interactive de discuţii la care vor participa grupuri mici de studenţi care se vor pregăti în prealabil, sub coordonarea respunsabilului de workshop.

Evaluarea finală:

  • Test final pentru evaluare
  • Test de evaluare a calităţii cursului - pentru studenţi şi pentru cadre didactice.

Modalitate de înscriere: e-mail la adresa cbunu@umft.ro în care se va preciza media din anul precedent, se va ataşa scrisoare de intenţie (explicaţi de ce consideraţi utilă participarea la un astfel de curs) şi curriculum vitae.

Data limită de înscriere: 30 iunie 2016.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Program
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 439.18 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >