Studenţi

MEDIS Timişoara 2016

Data ultimei actualizări : 08.03.2016 | Tipăreşte pagina

Societatea Studenţilor în Medicină din Timişoara (SSMT), are deosebita onoare şi plăcere de a vă invita la cel de-al 19-lea Congres Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici - ”MEDIS Timişoara 2016”. Este un eveniment organizat de mai bine de 20 ani, el fiind cunoscut sub diferite denumiri, dar începând cu anul 1997 şi-a schimbat numele în ”MEDIS Timişoara”. Datorită succesului pe care l-a câştigat de-a lungul timpului, printre studenţii medicinişti, s-a luat hotărârea de a lărgi sfera de activitate a acestuia, astfel dând posibilitatea atât tinerilor rezidenţi să participe, cât şi persoanelor interesate din ţările învecinate.

Anul acesta, este momentul să întărim legăturile stabilite, în timp, cu participanţii noştri străini, care îşi doresc să prezinte lucrările lor în cadrul acestuia, de aceea limba oficială a congresului va fi Limba Engleză. În cadrul ”MEDIS Timişoara 2016”, participanţii vor avea ocazia de a-şi prezenta lucrările lor ştiinţifice, de a face schimb de idei cu alţii, de a-şi face noi prieteni, şi nu în ultimul rând vor putea vizita Timişoara, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale României.

Comitetul de Organizare se va strădui, din răsputeri, să creeze un program cât mai complex, variat şi extraordinar de interesant. Anul acesta, participanţii îşi vor putea prezenta lucrările ştiinţifice la una dintre următoarele secţiuni:

  • Preclinic
  • Cazuri Clinice
  • Medicină Internă
  • Chirurgie
  • Postere

Suntem foarte mândri şi nerăbdători să vă urăm bun venit anul acesta, în perioada 3 martie - 6 martie, să luaţi parte la cea de-a 19 ediţie a Congresului Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici ”MEDIS Timişoara 2016”. Din partea Comitetului de Organizare, vă promitem o experienţă de neuitat în Timişoara/România.

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >