Studenţi

Sesiune de comunicări şi ateliere pentru studenţi. Ediţia a III-a LOCURI ŞI TERAPIE. REABILITAREA MEDICALĂ DIN PERSPECTIVĂ MULTICULTURALĂ. ABORDARE INTERDISCIPLINARĂ

Data ultimei actualizări : 02.05.2018 | Tipăreşte pagina

Disciplinele de Limba română şi Limbi moderne în colaborare cu disciplinele de Balneologie, Recuperare medicală şi Reumatologie din cadrul UMFT „Victor Babeş” şi Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, din cadrul UVT vă invită la cea de-a treia sesiune de comunicări şi ateliere pentru studenţi: Locuri şi terapie. Reabilitarea medicală din perspectivă multiculturală. Abordare interdisciplinară.

În continuarea ediţiei din anii trecuţi, ne propunem un nou demers interdisciplinar şi intercultural, de explorare a lingvisticii, a domeniilor de specialitate şi a comunicării interculturale. Dorim să aducem laolaltă studenţi filologi şi studenţi de la Facultatea de Medicină Generală, Facultatea de Medicină Dentară şi Facultatea de Farmacie, precum şi specialişti din domeniul medical, filologic şi pedagogic pentru a contura o perspectivă interdisciplinară şi multiculturală asupra tematicii propuse. Subiecte precum: recuperarea afecţiunilor ortopedice, postoperatorie, posttraumatică, pediatrică, neurologică sau a leziunilor sportive vor constitui un prim suport de comunicare şi interacţiune între participanţi. Acţiunea profilactică şi curativă a balneologiei şi medicinii fizice va traversa mări şi oceane şi va scoate în lumină valori istorice, culturale, arhitecturale, folclorice, având ca obiectiv cunoaşterea, formarea, educarea.

Pornind de la premisa că misiunea instituţiilor de învăţământ este aceea de a pregăti educabilii pentru viaţa socială şi profesională, urmărim să contribuim la dezvoltarea competenţei de comunicare a studenţilor, prilejuindu-le folosirea limbii române şi a limbilor străine în contexte situaţionale autentice. Activităţile non-formale pot reprezenta un cadru adecvat de actualizare a discursurilor variate, proprii limbii şi procesului de învăţare.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Program
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 254.1 Kb
Descarca Formular de inregistrare
 
Tip fişier : DOC | Dimensiune : 270.5 Kb
Descarca Invitatie
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 635.19 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >