Despre noi

Evenimente din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 23.09.2012 | Tipăreşte pagina

În această secţiune se publică evenimentele care au loc în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara sau care au legătura cu activitatea şi preocupările studenţilor şi cadrelor noastre didactice.

 
 
 • 03
  Nov
  TIMMED 2016

  The 5th Edition of TIMMED Conference, one of the largest international events in the region, dedicated to medical education, is organized by University of Medicine and Pharmacy Victor Babes Timisoara, 3rd-5th November, 2016.

   
 • 02
  Nov
  TIMMED 2016 - PRE-CONFERENCE DAY Workshop

  Workshop-ul interactiv sustinut de prof. dr. Andreas Bock se adreseaza cu precadere doctoranzilor si abordeaza intr-o maniera structurata aspectele care definesc scrierea potrivita si eficace a lucrarilor stiintifice.
  Înscrieri la: timmed-office@umft.ro.

   
 • 22
  Oct
  GIUF (Greek International University Fair)

  Anul acesta universitatea noastra participa pentru prima oara la targul educational GIUF, ce va avea loc in Salonic si Atena, Grecia, in perioada 22-24 octombrie, desfasurat sub sloganul “Better Education, Better You”.

   
 • 06
  Oct
  Târgul Universitar International RIUF 2016

  Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş ” din Timişoara va fi prezentă şi anul acesta cu stand la Târgul Universitar International RIUF 2016, care va avea loc în data de 6 octombrie la Hotelul Continental din Timişoara.

   
 • 22
  Sep
  Cursului National de Ghiduri si Protocoale in ATI si Medicina de Urgenta

  Invitatie de participare la Festivitatea de Deschidere a Cursului National de Ghiduri si Protocoale in ATI si Medicina de Urgenta, joi 22 septembrie 2016, ora 18.30

   
 • 19
  Sep
  Deschiderea festivă a anului universitar 2016-2017

  Deschiderea festivă a anului universitar 2016-2017 va avea loc luni 19 septembrie la ora 10:00 in Aula Magna a UMFVBT.

   
 • 08
  Sep
  PATHOTIM 2016 - RECENT ADVANCES IN GENITOURINARY, GASTROINTESTINAL AND SKIN PATHOLOGY

  The Pathology Department of the University of Medicine and Pharmacy “Victor Babes” Timisoara, Romania, invites pathologists and pathology residents to attend PATHOTIM 2016 - RECENT ADVANCES IN GENITOURINARY, GASTROINTESTINAL AND SKIN PATHOLOGY.

   
 • 05
  Sep
  Romanian for Medical Professionals

  Disciplina de Limbi Moderne organizează in perioada 5-16 septembrie 2016 Şcoala de Vara cu tema "Romanian for Medical Professionals".

   
 • 11
  Jul
  Cordul – de la funcţie la disfuncţie

  Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara organizează în perioada 11 - 16 iulie 2016, Şcoala de vară cu titlul: “Cordul – de la funcţie la disfuncţie”

   
 • 24
  Jun
  Conferinţa Best of ASCO® şi Conferinţa Best of ASTRO® a Asociaţiei Medisprof

  Conferinţa Best of ASCO® a Asociaţiei Medisprof şi Conferinţa Best of ASTRO® a Asociaţiei Medisprof se vor desfăşura pentru prima dată în istorie, concomitent, în aceeaşi sală de conferinţă, la Cluj-Napoca, în incinta Grand Hotel Napoca, în perioada 24-25 iunie 2016.

   
 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >