Despre noi

Evenimente din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 23.09.2012 | Tipăreşte pagina

În această secţiune se publică evenimentele care au loc în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara sau care au legătura cu activitatea şi preocupările studenţilor şi cadrelor noastre didactice.

 
 
 • 05
  Dec
  Zilele Universităţii

  Conform traditiei, Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş ” din Timişoara, organizează in luna decembrie ”Zilele Universităţii”.

   
 • 24
  Nov
  Valori contemporane-opţiuni si perspective. În ce ar trebui să creadă tinerii de astăzi

  Joi, 24 noiembrie 2016, la orele 14:00, in Aula Magna a universităţii noastre va avea loc o conferinţa sustinută de Prof.Petre Roman in cadrul ciclului de conferinţe pe tema " Valori contemporane-opţiuni si perspective. În ce ar trebui să creadă tinerii de astăzi”.

   
 • 21
  Nov
  Ablaţia metastazelor hepatice prin radiofrecvenţă cu abord laparoscopic

  Clinica I Chirurgie a UMVBT, impreuna cu Asociaţia Medicală “Academician Pius Brînzeu” va invita să participaţi in zilele de 21 si 22.11.2016 la workshopul susţinut de Prof. Dr. GIULIANO TESTA.

   
 • 09
  Nov
  Simpozion FiscoMed

  Vă invităm la primul Simpozion din România care reuneşte sfera medicală cu cea fiscală. Evenimentul va avea loc în data de 9 noiembrie 2016, ora 16:00, în Aula Magna.

   
 • 03
  Nov
  TIMMED 2016

  The 5th Edition of TIMMED Conference, one of the largest international events in the region, dedicated to medical education, is organized by University of Medicine and Pharmacy Victor Babes Timisoara, 3rd-5th November, 2016.

   
 • 02
  Nov
  TIMMED 2016 - PRE-CONFERENCE DAY Workshop

  Workshop-ul interactiv sustinut de prof. dr. Andreas Bock se adreseaza cu precadere doctoranzilor si abordeaza intr-o maniera structurata aspectele care definesc scrierea potrivita si eficace a lucrarilor stiintifice.
  Înscrieri la: timmed-office@umft.ro.

   
 • 22
  Oct
  GIUF (Greek International University Fair)

  Anul acesta universitatea noastra participa pentru prima oara la targul educational GIUF, ce va avea loc in Salonic si Atena, Grecia, in perioada 22-24 octombrie, desfasurat sub sloganul “Better Education, Better You”.

   
 • 06
  Oct
  Târgul Universitar International RIUF 2016

  Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş ” din Timişoara va fi prezentă şi anul acesta cu stand la Târgul Universitar International RIUF 2016, care va avea loc în data de 6 octombrie la Hotelul Continental din Timişoara.

   
 • 22
  Sep
  Cursului National de Ghiduri si Protocoale in ATI si Medicina de Urgenta

  Invitatie de participare la Festivitatea de Deschidere a Cursului National de Ghiduri si Protocoale in ATI si Medicina de Urgenta, joi 22 septembrie 2016, ora 18.30

   
 • 19
  Sep
  Deschiderea festivă a anului universitar 2016-2017

  Deschiderea festivă a anului universitar 2016-2017 va avea loc luni 19 septembrie la ora 10:00 in Aula Magna a UMFVBT.

   
 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >