Despre noi

Evenimente din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 23.09.2012 | Tipăreşte pagina

În această secţiune se publică evenimentele care au loc în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara sau care au legătura cu activitatea şi preocupările studenţilor şi cadrelor noastre didactice.

 
 
 • 12
  May
  Congresul Roman de Flebologie

  Societatea Româna de Flebologie organizează un eveniment deosebit la care vă invităm sa fiţi părtaşi.

   
 • 06
  May
  Congresul National CardioCare

  In perioada 6-7 mai 2016 la Timisoara va avea loc Congresul National CardioCare. Dorim sã vã anunţãm cã perioada de trimitere a rezumatelor (abstractelor) s-a prelungit cu 2 sãptãmâni.

  Deadline: 4 aprilie.

   
 • 21
  Apr
  Central & Eastern European Pediatric Minimal Access Surgery Advanced Skills Lab

  Disciplina de Chirurgie Pediatrică a UMFVBT organizează în perioada 21-22 Aprilie 2016 "Central & Eastern European Pediatric Minimal Access Surgery Advanced Skills Lab" Timisoara, Romania

   
 • 21
  Apr
  Al 8-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Chirurgie Pediatrică Timişoara

  Disciplina de Chirurgie Pediatrică a UMFVBT organizează în perioada 21 - 23 Aprilie 2016 al 8-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Chirurgie Pediatrică Timişoara, România

   
 • 21
  Apr
  Oferta de cursuri şi burse DAAD

  În data de 21 aprilie 2016, doamna Anne Schröder, lector DAAD (Deutsches Akademisches Austauschdienst) la Universitatea de Vest din Timişoara, prezintă la UMF Timişoara, sala 320, ora 18, oferta de cursuri şi burse DAAD ce se adresează studenţilor şi tinerilor cercetători.

   
 • 19
  Apr
  Turneul de fotbal CUPA CAMPIONILOR UMFVBT 2016

  Disciplina de Educatie Fizica si Sport împreuna cu Societaea Studenţilor în Medicină Timişoara, organizeaza turneul de fotbal CUPA CAMPIONILOR UMFVBT 2016. C

   
 • 07
  Apr
  Congresul Internaţional de Medicină Dentară

  Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara organizează in perioada 7-9 aprilie 2016 Congresul Internaţional de Medicină Dentară pentru studenţi şi tineri medici.

   
 • 24
  Mar
  Ceremonie organizată in onoarea D-lui prof.univ.dr. Gheorghe Băcanu

  Avem plăcerea de a vă invita la ceremonia organizată in onoarea D-lui prof.univ.dr. Gheorghe Băcanu cu ocazia implinirii a 90 de ani. Evenimentul va avea loc in Sala Senatului UMFVBT in data de 24 martie orele 14:00.

   
 • 21
  Mar
  Evenimentul "Ars et medica, vita longa"

  In perioada 21 martie-25 martie 2016 Lavinia-Maria Hogea & Gabriela-Mariana Luca în colaborare cu Departamentul de Consiliere şi Comunicare UMFT organizeaza evenimentul Ars et medica, vita longa gândit ca un spaţiu de dialog transdisciplinar, o suită de conferinţe şi workshop-uri.

   
 • 15
  Mar
  Competiţii sportive

  Disciplina de Educaţie Fizică şi Sport organizează o serie de competiţii sportive.

   
 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >