Despre noi

Evenimente din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 23.09.2012 | Tipăreşte pagina

În această secţiune se publică evenimentele care au loc în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara sau care au legătura cu activitatea şi preocupările studenţilor şi cadrelor noastre didactice.

 
 
 • 14
  May
  Primul Congres National de Diabet, Nutritie si Endocrinologie Pediatrica cu participare Internationala

  Primul Congres National de Diabet, Nutritie si Endocrinologie Pediatrica cu participare Internationala – organizat de U.M.F. “Victor Babes” Timisoara - Clinica II Pediatrie “Bega” - se va desfăşura la Timişoara în perioada 14 - 17 Mai 2014.

   
 • 24
  Apr
  Decernarea titlului de DOCTOR HONORIS CAUSA

  Comunitatea academică a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara organizeaza joi, 24 aprilie 2014, orele 12, in Sala Senatului UMFVBT, decernarea titlului de DOCTOR HONORIS CAUSA domnului Prof. Univ. Dr. NORMAN SARTORIUS.

   
 • 22
  Apr
  Course on leadership and professional development of young psychiatrists

  Course on leadership and professional development of young psychiatrists, Timisoara, Romania, 22-24 April 2014

   
 • 07
  Apr
  Congresul International pentru studenti si tineri medici DenTim 2014

  Ajuns la cea de-a VIII-a editie, Congresul International pentru studenti si tineri medici DenTim 2014 doreste a fi un prilej pentru viitoarele si actualele tinere cadre medicale, sa isi exprime observatiile si cunostintele asimilate in domeniul medicinei dentare.

   
 • 24
  Mar
  TIMISOARA MEDICAL EDUCATION days - 3rd edition

  Vă anunţăm că în perioada 24.03-26.03.2014 se va organiza în Aula Magna cea de a 3-a ediţie a Conferinţei "TIMISOARA MEDICAL EDUCATION days".

   
 • 21
  Mar
  The future of Pediatric Surgery : Tissue Engineering and Regenerative Medicine

  Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara găzduieşte vineri, 21 martie 2014, la ora 11:00, în sala Petru Drăgan, conferinţa cu titlul "The future of Pediatric Surgery: Tissue Engineering and Regenerative Medicine".

   
 • 20
  Mar
  Medici timişoreni-artişti plastici

  Joi, 20 martie 2014, Universitatea de Medicină şi Farmacie ” Victor Babeş” din Timişoara organizează expozitia "Medici timişoreni-artişti plastici”. Vernisajul va avea loc in Clubul Hyperion (căminul 1) P-ţa Eftimie Murgu nr.2 incepand cu orele 17:00.Curatorul expoziţiei Robert Şerban

   
 • 08
  Mar
  Fiinţare întru cunoaştere

  Compartimentului de Consiliere organizeaza, incepand de sambata 8 martie, o serie de activitati in cadrul unui grup de dezvoltare personala si de creativitate cu studentii, sub coordonarea d-nei psiholog, sef de lucrari Teodora Anghel.

   
 • 27
  Feb
  Driving clinical practice by molecular analysis in lung cancers

  "Thursday UMFT Science Seminar Series" si Cercul Stiintific Studentesc al Disciplinei de Biochimie va invita sa participati la conferinta "Driving clinical practice by molecular analysis in lung cancers", sustinuta de D-l Prof. Dr. Med. Bogdan Dragos Grigoriu, in data de 27.02.2014, orele 17.

   
 • 12
  Dec
  A15-a editie a MEDFEST

  Joi, 12 decembrie 2013, incepand cu orele 20.00, va avea loc, la Clubul No Name din Timisoara, cea de-a 15-a editie a MEDFEST.

   
 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >