Despre noi

Amalia Sterescu: ”CONSTRUIREA BRANDULUI PERSONAL IN MEDICINA | Cabinetul virtual şi construirea încrederii în mediul digital"

Data ultimei actualizări : 17.02.2021 | Tipăreşte pagina

Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş Timişoara prin Consiliul de Consultanţă Antreprenorială, lansează:

CONFERINŢELE DE ANTREPRENORIAT ÎN MEDICINĂ

Cei mai buni profesionişti în antreprenoriat din România conferenţiază la UMF ”Victor Babeş” Timişoara, în sprijinul medicilor practicieni, a medicilor rezidenţi şi a studenţilor în medicină.

Amalia Sterescu:

"CONSTRUIREA BRANDULUI PERSONAL IN MEDICINA | Cabinetul virtual şi construirea încrederii în mediul digital"

Joi 11 februarie 2021, ora 18.00 - ZOOM Webinar

------

”Amalia Sterescu este cel mai recunoscut specialist (strategist) in BRANDING PERSONAL din România, cu 23 de ani de experienţă, obţinută pe două continente, atât în mediul corporate cât şi în cel antreprenorial, fondatoare a primei agenţii de branding personal din Europa de Est.

Pentru un medic este important să aibă nu doar o expertiză profesională excepţională, obţinută în ani de muncă asiduă, ci să îşi construiască şi un BRAND PROFESIONAL (renume) de invidiat. Ambele aspecte se construiesc cu ştiinţă, cu rigoare şi cu perseverenţă, fără a fi lăsate la voia întâmplării.

La invitaţia UMF Timişoara, prin Consiliul de Consultanţă Antreprenorială, Amalia Sterescu va conferenţia pentru prima dată la o universitate timişoreană, deschizând noi perspective medicilor şi profesioniştilor în sănătate spre a-şi construi şi consolida branduri personale puternice”. (Dr Adrian Badescu)

------

Pentru acces la webinarul CONSTRUIREA BRANDULUI PERSONAL ÎN MEDICINĂ susţinut de Amalia Sterescu în cadrul Conferinţelor Consiliului de Consultanţă Antreprenorială al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara vă rugăm să alegeţi una din cele două variante:
 
1. Acces la webinarul Zoom
https://zoom.us/j/97120171402?pwd=V0RIaGh0cGMwMHRtaHZ5UnorYVhHQT09
Passcode: 192691
Notă: numărul maxim de participanţi este 1000. În cazul în care acest număr este atins, webinarul poate fi vizualizat live pe canalul de Youtube al Universităţii (număr nelimitat de participanţi)
 
2. Canalul Youtube al Universităţii
https://www.youtube.com/c/UMFVBT
Notă: transmisiunea live va începe în data de 11 Februarie 2021 ora 18:00. Numărul de participanţi este nelimitat.

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >