Despre noi

Fiinţare întru cunoaştere

Data ultimei actualizări : 14.03.2014 | Tipăreşte pagina

Dragi studenţi vă invit să faceţi parte din grupul „Fiinţare întru cunoaştere” care îşi va începe activitatea pe data de 8 martie 2014, orele 16 în sala de seminar de la Medicină II.

Zilele şi orele ulterioare vor fi stabilite de comun acord. 

De ce avem nevoie de o activitate de grup creativ?

  • Acest grup se doreşte a fi o oază de linişte şi bună dispoziţie, o evadare din rutina zilnică şi o reâmprospătare a forţelor fiecăruia dintre noi.
  • A-ţi exersa creativitatea presupune capacitatea de a face noi conexiuni, analogii, estetică şi imaginaţie, capacitatea de a empatiza şi de a comunica eficient, flexibilitate si capacitatea de a lua hotărâri rapid, dezvoltarea competenţelor emoţionale, instrumente care nu ar trebui să lipsească din arsenalul unui viitor medic.
  • Dorinţa mea este să fie un loc al transformării interioare şi al modelării de sine, un creuzet pentru pentru a vă putea regăsi şi a putea veni apoi mai eficient în întâmpinarea celorlalţi.

 

Ş.l.dr. Anghel Teodora
Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” Timişoara

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Afis
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 226.62 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >