Despre noi

Seara Nigeriana

Data ultimei actualizări : 06.12.2013 | Tipăreşte pagina

Sharing the Diversity, the University in a Plate: NIGERIA!

Sharing the Diversity, the University in a Plate este tema de anul acesta a Cercului de Antropologie Culturală al Universităţii de Medicină ( A.C.U.M.). Alături de Compartimentul de consiliere a studenţilor medicinişti şi de un grup de studenţi de la Facultatea de Nutriţie şi Dietetică, A.C.U.M. organizează o serie de evenimente culturale cu implicarea tuturor naţionalităţilor care studiază la UMFT ”Victor Babeş”. Vom sărbători pe rând, 35 de ţări, inclusiv România, bineînţeles. Din dorinţa de a ne cunoaşte mai bine unii pe ceilalţi, invităm întreaga comunitate academică la întâlnirile ce ne vor aduce ”în aceeaşi farfurie”. Cu toţii cunoaştem deja faptul că statul la masă îi uneşte într-o formulă identitară pe cei strânşi în jurul aceleiaşi mese.

How to do: No Borders

Povestim, cântăm, dansăm, gătim! Aducem o lume întreagă la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” prin studenţii ei, studenţi pentru care şi universitatea este, neîndoielnic, pentru o vreme, ”acasă”. Prima seară: Nigeria. O seara magică la poalele Zuma Rock!

Organizatori: Chinyere Onwubiko, studentă MG, anul II & Sebastian Catană, student anul I, Nutriţie şi Dietetică Coordonator: Ş.l. dr. Gabriela-Mariana Luca

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >