Despre noi

Zilele Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Data ultimei actualizări : 02.12.2013 | Tipăreşte pagina

Conform tradiţiei, în perioada 21-22 noiembrie 2013, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara organizează o serie de evenimente ştiinţifice, culturale, sportive şi artistice în cadrul " Zilelor Universităţii", evenimente la care sunt asteptaţi toţi membrii săi alături de importanţi oaspeţi de la instituţiile cu care aceasta se afla într-o continuă colaborare.

Vă aşteptăm cu drag!

 

In cadrul "Zilelor UMF Victor Babes" editia 2013 va invitam sa participati joi, 21.11.13, la orele 11:30 la Vernisajul de carte a Editurii Victor Babeş in sala de lectură a Bibliotecii UMF.

 

Disciplina de Medicina a Muncii a UMFVBT organizeaza vineri 22.11.13, intre orele 09:00-15:00, in sala Iagnov a univeristatii simpozionul "Medicina Muncii in Banat ".

Asociaţia pentru Dezvoltarea Ortopediei şi Traumatologiei în Timişoara şi Judeţul Timiş organizează în data de 22 Noiembrie 2013, în cadrul Zilelor Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Victor Babeş” din Timişoara ciclul de conferinţe intitulat ”Actualităţi în ortopedie şi traumatologie”.

Vă invităm vineri, 22.11.13, la orele 19:00 la concertul formaţiei EVERGREEN.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Simpozion "Medicina Muncii în Banat"

Descarca Program - Simpozion "Medicina Muncii în Banat"
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 256.1 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >