Disciplina de Tehnologia Materialelor şi Utilaje în Medicină Dentară

Data ultimei actualizări : 16.01.2019 | Tipăreşte pagina

Contactează-ne

Adresa : Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 9, parter
E-mail : lavinia_ardelean@umft.ro

 

Disciplina de Tehnologia Materialelor şi Utilaje  în Medicina Dentară  a fost înfiinţată oficial în 1993, o dată cu Colegiul de Tehnică Dentară din cadrul Facultăţii de Medicină Dentară, ulterior Colegiul de Tehnică Dentară transformându-se  în Specializare. La ora actuală această disciplină se studiază în anul I. Din anul 2002 la conducerea disciplinei se află Prof. Univ. Dr. Lavinia Ardelean. Din 2002 până în prezent cadrele didactice ale disciplinei au contribuit la editarea a 17 monografii, cărţi, cursuri şi îndrumătoare de specialitate, 7 capitole în cărţi, au publicat peste 100 articole de specialitate, din care mai mult de 65 de articole şi proceedings ISI şi au susţinut peste 50 de conferinţe şi lucrări ştiinţifice în cadrul congreselor de profil din ţară şi străinătate.

Disciplina noastră a organizat Congresul Internaţional  Interdisciplinaritate în medicina dentară actuală, Timişoara, 2008 şi Congresul Internaţional Timmedica, ediţia IV, Timişoara, 2011.

Şef de disciplină

Prof. univ. dr.
Lavinia Cosmina ARDELEAN


Email : lavinia_ardelean@umft.ro
Vezi curriculum vitae
 

Membri

Prof. univ. dr.
Lavinia Cosmina ARDELEAN


Email : lavinia_ardelean@umft.ro
Vezi curriculum vitae
Asist. univ. drd.
Codruţa-Victoria ŢIGMEANU


Email : tigmeanu.codruta@umft.ro
Vezi curriculum vitae
 

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >