Facultatea de Medicină

Medicina Familiei

Data ultimei actualizări : 31.01.2019 | Tipăreşte pagina

Contactează-ne

Adresa : str. Ştefan Cicio Pop, nr. 2
Telefon
E-mail

 

Disciplina Medicina Familiei a luat fiinţă în anul universitar 2001/2002, având ca scop predarea pentru studenţi a noţiunilor fundamentale de medicina familei şi formarea rezidenţilor în specialitatea medicină de familie. Iniţial, sediul disciplinei a fost în clădirea UMF 2. Din anul universitar 2018-2019 activitatea didactică se desfăşoară in clădirea Palatului Poştelor.

Stagiul de medicina familiei este organizat pentru studenţii anului VI cu predare în limbile română, engleză şi franceză, cuprinzând 14 ore de curs şi un modul de 2 săptămâni a 14 ore de lucrări practice. De asemenea, disciplina noastră asigură îndrumarea rezidenţilor de medicină de familie, organizând cursuri săptămânale pentru modulele respective anului I şi IV, conform curriculei de rezidenţiat. Membrii disciplinei participă în comisiile de examene organizate de Ministerul Sănătăţii pentru obţinerea titlului de medic specialist sau primar în specialitatea medicină de familie.

Domeniul de interes în activitatea de cercetare este reprezentat de diverse aspecte ale medicinii preventive şi abordarea integrală a pacientului. De la înfiinţare, au fost organizate anual cursuri postuniversitare şi simpozioane pentru medicii de familie din Timişoara şi vestul ţării.

Scopul nostru este de a oferi tinerilor şi viitorilor medici informaţii despre conţinutul medicinii de familie, pe care unii dintre aceştia o vor practica în viitor. Facem eforturi constante pentru a identifica factorii care imbunătăţesc pregătirea studenţilor şi experienţa medicilor.

Şef de disciplină

Asist. univ. dr.
Razvan SUSAN


Telefon : 0744337091
Email : razvansusan@umft.ro

 

Membri

Asist. univ. dr.
Razvan SUSAN


Telefon : 0744337091
Email : razvansusan@umft.ro

Asist. univ. dr.
Daniela GURGUS


Telefon : 0736146439
Email : gurgus.daniela@umft.ro

 

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >