Facultatea de Medicină

Medicina Familiei

Data ultimei actualizări : 18.09.2012 | Tipăreşte pagina

Contactează-ne

Adresa : Str. Tudor Vladimirescu, nr. 14
Telefon : 0256/492919;0729 959616
E-mail : ardeleanu.elena@clicknet.ro

 

Disciplina Medicina Familiei a fost infiintata in anul universitar 2001-2002. Initial a functionat in Ambulatoriul Ascar, iar din anul universitar 2003 s-a acordat un sediu al Disciplinei in cladirea Medicina 2.

In prezent, Disciplina desfasoara activitate didactica cu anul VI medicina generala, cuprinzand 15 ore de curs si 15 ore lucrari practice. Totodata, suntem coordonatorii rezidentiatului de medicina familiei, efectuand instruirea in cadrul celor doua module de pregatire din anul I si III.

Colaboratori externi : Societatea Cadrelor Didactice de Predare in Medicina Familiei; Disciplinele de Medicina de Familie de la universitatile din tara ; Societatea Academica de Medicina Familiei ; Societatea Romana de Hipertensiune Arteriala in cadrul studiului SEPHAR II ; Compania Serviere in cadrul studiului PIONIER ; Compania Romastru in cadrul organizarii de work-shopuri internationale pentru medicii de familie; Societatea Romana de Cardiologie ; Colegiul Medicilor Caras-Severin, Arad si Hunedoara ; Pharma-Busines ; Medical Forum Bucursti

Pentru studenţi : organizare Cerc Stiintific Studentesc de Medicina Familiei, coordonare lucrari de licenta,

Activitate ştiinţifică (proiecte) :

Disciplina organizeaza in fiecare an cursuri postuniversitare pentru medicii de familie in cadrul educatiei medicale continue. De asemenea, anual, Disciplina organizeaza un simpozion regional pentru medicii de familie. Disciplina este implicata in activitati de interes comunitar cum sunt : ore de educatie sanitara pentru elevi si adolescenti, depistarea factorilor de risc in comunitati si are o colaborare cu Centrul National Antidrog. Cadrele didactice ale disciplinei fac parte din Societatea Academica de Medicina Familiei si participa anual la congresele nationale de medicina familiei.

Investigator in cadrul programului PIONIER si in comitetul stiintific al studiului SEPHAR II efectuat sub patronajul Ministerului Sanatatii

Şef de disciplină

Prof. univ. dr.
Elena ARDELEANU


Email : aelena.ardeleanu@gmail.com
Vezi curriculum vitae
 

Membri

Prof. univ. dr.
Elena ARDELEANU


Email : aelena.ardeleanu@gmail.com
Vezi curriculum vitae
Asist. dr.
Daniela GURGUS


Telefon : 0741403316
Email : medfam@umft.ro

 
Asist. dr.
Razvan SUSAN


Telefon : 0744337091
Email : razvansusan@yahoo.com

 

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >