Despre noi

Galerii foto

Data ultimei actualizări : 15.01.2018 | Tipăreşte pagina

Operatii Chirurgicale Robotice la Copii - O Premiera la Spitalul de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara

Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara a câstigat un proiect în valoare de 3 milioane dolari prin care achizitioneaza un robot chirurgical ce va fi folosit în premiera la Timisoara, în chirurgia pediatrica.

vezi poze din galerie
 
 
 
 
Deschidere Drogheria Academica - 1 Martie 2017

In incinta cladirii Facultatii de Medicina Dentara, situata pe Bulevardul Revolutiei din 1989, nr.9.

Prin înfiintarea Drogheriei Academica, Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara isi propune promovarea produselor care vor rezulta în urma cercetarilor efectuate de specialistii din cadrul institutiei.

vezi poze din galerie
 
 
 
Primul workshop al Centrului de formare in Ultrasonografie din Chisinau

4-5 noiembrie 2016, Chisinau, Republica Moldova.

Workshop-ul este consecinta colaborarii îndelungate dintre Centrul de Formare in Ultrasonografie al UMF "Victor Babes" din Timisoara (care este si Centru de Excelenta al WFUMB si Centru de formare al EFSUMB - organizatiile mondiala, respectiv europeana de ultrasonografie) si Centrul de Formare in Ultrasonografie al Universitatii de Medicina "Nicolae Testemitanu" din Chisinau; ai a initiativei Centrului Timisorean de a propune Centrul din Chisinau ca si un nou Centru de excelenta al WFUMB.
vezi poze din galerie
 
GIUF (Greek International University Fair)

Anul acesta universitatea noastra participa pentru prima oara la targul educational GIUF ce va avea loc in Salonic si Atena, Grecia, in perioada 22-24 octombrie, desfasurat sub sloganul “Better Education, Better You”. Se doreste promovarea ideii ca o mai buna educatie este calea spre o cariera mai buna.

vezi poze din galerie
 
Utilizarea modelelor nutrigenomice pentru personalizarea tratamentelor dietetice în obezitate, acronim - NUTRIGEN

Proiectul NutriGen este o premiera nationala în domeniul nutrigenomicii, fiind primul proiect care îsi propune sa dezvolte si apoi sa implementeze principiile nutritiei de precizie în tratamentul dereglarilor metabolice asociate obezitatii, atât la adulti cât si la copii. Concret, proiectul va utiliza identificarea variatiilor genetice pentru a prescrie adultilor si copiilor supraponderali un tratament cu alimente dietetice destinate unor scopuri medicale speciale. Ipoteza stiintifica este ca administrarea acestor alimente dietetice va optimiza raspunsul la tratamentul medicamentos al indivizilor supraponderali si obezi, cu scopul normalizarii parametrilor clinici asociati dereglarilor metabolice asociate.

vezi poze din galerie
 
 
Conferinta Nationala de Boli Infectioase 2015

Pe  perioada 28-30.05.2015 a avut loc la Timisoara “Conferinta Nationala de Boli Infectioase” cu titlul  “Porti deschise spre viitor”, la care au participat 250 de medici din intreaga tara.  Conferinta s-a organizat sub egida urmatoarelor institutii: Universitatea de Medicina si Farmacie “dr. V.Babes” Timisoara, Academia Europeana HIV/SIDA si de Boli Infectioase, Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si  Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “dr. V.Babes” Timisoara.

vezi poze din galerie
 
 
 
Conferinta eMediqual - 21-22 noiembrie 2013

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013

vezi poze din galerie
 
BIOSEMNALE – APLICATII CLINICE

Cursul s-a desfasurat prin proiectul POSDRU 86/1.2/S/63815, “Calitate si competenta profesionala europeana în educatia medicala si în managementul activitatilor educationale” - eMediqual, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013

  • Modulul I - “BIOSEMNALE – APLICATII CLINICE Martie 2013 seria I”
  • Modulul II - “BIOSEMNALE – APLICATII CLINICE Aprilie 2013 seria II”
vezi poze din galerie
 
 
 
 
 
 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >