Informaţii privind oferta de cazare

Data ultimei actualizări : 21.09.2017 | Tipăreşte pagina

CAZARE 2017

LISTELE CU REPARTITIA PE CAMINE SI CAMERE VOR FI AFISATE LA AVIZIERUL UNIVERSITATII IN DATA DE 15.09.2017, URMAND CA STUDENTII SA SE PREZINTE LA ADMINISTRATIA CAMINULUI IN CARE AU FOST REPARTIZATI. INCHEIEREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE, PENTRU ANUL I, ARE LOC IN PERIOADA 15.09.2017 – 17.09.2017, IAR PENTRU ANII II – VI PANA IN DATA DE 20.09.2017.

NEPREZENTAREA IN TERMENELE STABILITE ATRAGE DUPA SINE PIERDEA LOCULUI DE CAZARE.

COPIII DE CADRE DIDACTICE, ADMISI PE LOCURILE BUGETATE, SE VOR PREZENTA LA INCHEIEREA CONTRACTULUI CU ADEVERINTA DE LA LOCUL DE MUNCA AL PARINTELUI (CADRU DIDACTIC), VIZATA LA INSPECTORAT, DATATA CU LUNA SEPTEMBRIE 2017.

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Criterii de precazare pentru anul universitar 2017/2018

 1. Studentii si rezidentii U.M.F. Victor Babes Timisoara, cazati in caminele institutiei, au dreptul de precazare pentru anul universitar 2017/2018 pe locurile in care au fost cazati in anul universitar actual, cu posibilitatea de    a-si exprima optiunea pentru o alta camera, respectiv camin. Precazarea este obligatorie pentru distribuirea locurilor de cazare. Studentii isi vor completa datele cerute in tabelele de precazare, in perioada 29 mai– 16 iunie 2017, la administratiile caminelor in care locuiesc in momentul de fata.
 2. Nu au dreptul sa isi faca precazare studentii altor universitati, cazati in caminele U.M.F.Victor Babes Timisoara.
 3. Studentii U.M.F.Victor Babes Timisoara, care nu isi vor face precazarea in perioada stabilita isi vor pierde dreptul de cazare in caminele U.M.F.Victor Babes Timisoara pentru anul universitar 2017/2018.
 4. Studentii, care nu au respectat obligatiile contractului de camin, nu vor fi cazati in functie de optiune ci vor fi distribuiti aleator pe locurile ramase libere sau isi vor pierde dreptul de cazare, in functie de gravitatea faptei.
 5. La data precazarii, studentul se va prezenta cu cartea de identitate cu viza de flotant pe caminul unde a fost cazat si carnetul de student vizat la zi.  Nu trebuie sa fie restantier la plata taxelor de camin (in caz contrar se anuleaza precazarea).
 6. Administratiile vor prezenta dosarele de precazari pana la data de 20.06.2017 la Serviciul Social Administrativ al U.M.F. Victor Babes Timisoara.
 7. Studentul trebuie sa completeze personal tabelul pentru precazare.
 8. Rudele de gradul I (frati, surori) si studentii casatoriti vor depune, in perioada 29 mai – 16 iunie 2017, o cerere insotita de copie dupa actul de identitate, copie dupa carnetul de student si adeverinta care sa ateste calitatea de student, la Serviciul Social Administrativ; solicitarea lor va fi solutionata in limita locurilor disponibile, dupa cazarea tuturor studentilor la U.M.F. Victor Babes Timisoara.
 9. Criterii de punctaj pentru repartizarea studentilor in camin cu N.S. 2 :

 a)     Pot opta pentru loc in caminele de 2 persoane (camin 10, 18, 24) studentii care au obtinut pe primul semestru al anului universitar 2016 – 2017 media generala 8,50  indiferent de anul de studiu.

 b)    Metodologia de calcul a punctajului este urmatoarea:

 • Pentru anii terminali se acorda 10 puncte
 • Pentru fiecare an de studiu promovat se acorda 5 puncte
 • Pentru fiecare 5 sutimi peste media 8,50 se acorda 1 punct
 • In cazul in care mai multi studenti obtin punctaj egal departajarea se face pe baza mediei generale obtinute pe semestrul I al anului universitar 2016-2017.

Optiunile de precazare vor fi respectate in limita locurilor disponibile.

 

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca CONTRACT DE ÎNCHIRIERE
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 215.52 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >