Despre noi

ACADEMIA DE ŞTIINŢE MEDICALE - Depuneri de candidaturi pentru noi membri

Data ultimei actualizări : 16.10.2013 | Tipăreşte pagina

Consiliul Ştiinţific al Academiei de Ştiinţe Medicale din România a propus ca la Adunarea Generală din noiembrie 2013 să fie inclusă pe ordinea de zi şi alegerea de noi membri, pe locurile vacante. Candidaţii vor depune dosarele prin filialele teritoriale ale ASM.

Informaţii privind conţinutul dosarului se găsesc pe site-ul Academiei de Ştiinţe Medicale www.adsm.ro, rubrica "Informaţii pentru candidaţi".

Pentru candidaţii din raza filialei Timişoara a ASM, dosarele se depun până pe 16 Septembrie 2013 la Preşedintele filialei, prof dr Margit Şerban, Clinica Pediatrie III, sau la Secretariatul Filialei, prof dr Gheorghe Mihalaş, Disciplina de Informatică Medicală, clădirea Medicină 2, spl. T.Vladimirescu 14.

Calendarul acţiunilor :

  • 16 sept 2013 - termen de depunere a dosarelor pentru membru corespondent (m.c.)
  • 14 oct - termen depunere fisa de autoevaluare pentru m.c.
  • 15 oct - 29 oct - analiza comisiei, sedinta de filiala
  • 5 nov 2013 - termen de depunere a dosarelor si fisei de autoevaluare pentru membru de onoare (m.o.)
  • 30 oct - 5 nov - rezolvarea eventualelor contestatii, sedinta filiala, discutarea dosarelor pentru membrii de onoare.

Pentru a descărca Fisa de autoevaluare pentru candidaţii la titlul de membru de onoare vă rugăm să accesaţi categoria documente utile a acestei pagini.

Informaţii suplimentare şi detalii privind activitatea filialei Timişoara se găsesc pe site-ul filialei, www.medinfo.umft.ro/asmt/, sau prin email: mihalas@umft.ro.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >