Despre noi

ADMITERE 2013

Data ultimei actualizări : 01.07.2013 | Tipăreşte pagina

În perioada 8-19 iulie 2013, candidaţii vor completa on-line fişa de înscriere la concurs, dar fără a depăşi termenul limită stabilit pentru înscriere.

După completarea fişei de înscriere, candidaţii vor primi un e-mail de confirmare a înregistrării fişei, opisul documentelor necesare pentru a fi depuse la dosarul de înscriere şi un text prin care se detaliază paşii următori cu privire la înscrierea la facultate, perioadă, locaţie, telefon de contact pentru informaţii suplimentare, detalii privind depunerea dosarelor, conform prezentului regulament. - Înscrierea candidaţilor la concursul de admitere, respectiv depunerea dosarului de înscriere de către candidaţi la ghişeul de înscriere, verificarea conţinutului dosarului şi validarea înscrierii de către personalul universităţii, se va desfăşura în săptămâna premergătoare admiterii, în perioada 15-19 iulie 2013, între orele 9.00 - 15.00.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Admitere 2013.

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >