Despre noi

Burse pentru stagii de studii sau cercetare în străinătate, pentru anul universitar 2014-2015

Data ultimei actualizări : 05.12.2013 | Tipăreşte pagina

Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Agenţia de Credite şi Burse de Studii, anunţă lansarea  concursurilor  naţionale  pentru acordarea  burselor  de  studii  sau  cercetare  în străinătate, oferite de alte state, în baza documentelor de colaborare bilaterală sau în mod unilateral, pentru anul universitar 2014/2015, pentru:

  • stagii de studii universitare de licenţă / de masterat / de doctorat (cu durata de 3 – 10 luni);
  • studii universitare complete de licenţă /de masterat / de doctorat;
  • stagii de cercetare / specializare (cu durata de 3 – 10 luni);
  • cursuri de vară.

Persoanele care doresc să obţină o bursă de studii în străinătate trebuie să depună la Agenţia de Credite şi Burse de Studii un dosar de candidatură, întocmit conform Regulamentului de organizare  şi desfăşurare  a concursurilor  naţionale  pentru  bursele de studii în străinătate,  acordate în cadrul documentelor de colaborare  bilaterală  sau oferite în mod  unilateral,   aprobat  prin  OMEdC  nr.  5541/2005,  cu  modificările  şi  completările ulterioare.

Informaţii privind ofertele pentru anul universitar 2014/2015 (condiţii de eligibilitate, termene limită de transmitere a dosarelor, numărul şi tipul burselor oferite etc.) se găsesc în Comunicatele de presă afişate pe site-ul www.roburse.ro, la secţiunea Concursuri.

Credem în TINE! Te aşteptăm să te perfecţionezi în străinătate!

Pentru informaţii, datele de contact sunt:
Site: www.roburse.ro
Adresa: Str. Caransebeş nr. 1, etaj 7, sector 1, Bucureşti (sediul A.C.B.S.)
Telefon:  021/310.19.05
Fax: 021/310.22.17
E-mail: burse@roburse.ro

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >