Despre noi

Candidatura - membru în CNSPIS

Data ultimei actualizări : 20.02.2018 | Tipăreşte pagina

În atenţia cadrelor didactice

Ministerul Educaţiei Naţionale a lansat un apel de candidaturi în vederea ocupării celor 17 poziţii de membru ale CNSPIS. Înscrierea pentru candidatura ce vizează ocuparea unei poziţii de membru în CNSPIS se face in intervalul 14.02.2018 (ora 08:00) - 28.02.2018 (ora 08:00), pe platforma https://www.brainmap.ro prin completarea formularului  on-line disponibil. Formularul trebuie printat, semnat si încărcat in platforma împreuna cu CV-ul actualizat. CV-ul se încarcă in pagina de Personal Information.

Ulterior, în perioada 1 martie - 4 martie 2018, Comitetul de selecţie va evalua candidaturile depuse şi va anunţa public rezultatele. Selecţia candidaţilor se va realiza în baza criteriilor minimale prevăzute în metodologia aprobată prin Ordinul ministrului nr. 5802 din 23.11.2016 (a se vedea documentul anexat în Secţiunea Documente utile).

Lista nominală a celor 17 candidaturi selectate va fi publicată pe site www.edu.ro  şi va fi supusă consultării publice timp de 5 zile, în perioada 3-8 martie, conform reglementărilor legale în vigoare. În acest interval orice persoană fizică sau juridică poate transmite opinii argumentate în raport cu nominalizările Comitetului de selecţie pe adresa de e-mail: dgis@edu.gov.ro.

Numirea membrilor CNSPIS, după soluţionarea contestaţiilor şi analizarea tuturor opiniilor argumentate sau a eventualelor propuneri de completare, se face prin ordin al ministrului educaţiei naţionale.  

 

Cu deosebită consideraţie,

 Rector,
Prof. univ. dr. Marius Raica

 

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Apel candidaturi
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 186.05 Kb
Descarca Ordinul MEN nr. 5802-23.11.2016
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 1.71 Mb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >