Despre noi

Comunicat de Ziua Naţională a României

Data ultimei actualizări : 01.12.2020 | Tipăreşte pagina

Dragi Colegi,
Dragi Studenţi, 

Astăzi, cu ocazia Zilei Naţionale a României, Excelenţa Sa Preşedintele României, Domnul Klaus Werner Iohannis, a conferit universităţii noastre Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de “Cavaler” în semn de recunoaştere pentru meritele UMFVBT în formarea de cadre medicale de înaltă calificare precum şi pentru implicarea în lupta de limitare şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 în ţara noastră. 

Meritul este al întregii comunităţi academice: cadre didactice, personal auxiliar şi studenţi. 

Vă felicit şi vă mulţumesc pentru modul de implicare atât în activitatea specifică universităţii noastre precum şi pentru implicarea şi mobilizarea exemplară în lupta împotriva efectelor virusului SARS-CoV-2!

Munca noastră este o muncă continuă, care nu se opreşte niciodată; lupta cu virusul SARS-CoV-2 nu s-a încheiat, de aceea trebuie să rămânem mobilizaţi şi pregătiţi să intervenim în continuare, la fel de angajaţi şi să ne implicăm activ şi în campania de vaccinare ce se va desfăşura în anul 2021. 

Vă doresc tuturor sănătate, Sărbători Fericite alături de cei dragi, La Mulţi Ani tuturor! 

La Mulţi Ani, România!

 

Rector al UMFVBT
Prof. Univ. Dr. Creţu Octavian

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >