Despre noi

Cursul de vară: “SISTEMUL URINAR: MALPIGHI ÎN 2013”

Data ultimei actualizări : 26.04.2013 | Tipăreşte pagina

ÎN ATENŢIA STUDENŢILOR LA MEDICINĂ GENERALĂ

În perioada 15 - 20 iulie 2013, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” din Timişoara organizează cursul de vară cu titlul: “SISTEMUL URINAR: MALPIGHI ÎN 2013”. Cursul are loc în cadrul proiectului POSDRU 86/1.2/S/63815, “Calitate şi competenţă profesională europeană în educaţia medicală şi în managementul activităţilor educaţionale” - eMediqual, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Grup ţintă: 30 de studenţi absolvenţi ai anilor II-V, selecţionaţi pe baza unei evaluări prealabile.

Pentru cursuri: se va oferi materialul prezentat tipărit pe hârtie, suportul electronic se va încărca pe site-ul proiectului în perioada de desfăşurare a cursului.

Pentru workshop-uri: se vor propune teme de discuţii la care vor participa grupuri mici de studenţi care se vor pregăti în prealabil, sub conducerea respunsabilului de workshop.

Evaluarea finală:
Test final pentru evaluareaTest de evaluare a calităţii cursului - pentru studenţi şi pentru cadre didactice.

Modalitate de înscriere: e-mail la adresa cbunu@umft.ro în care se va preciza media din anul precedent, se va ataşa scrisoare de intenţie şi curriculum vitae.

Data limită de înscriere: 30 iunie 2013.
Programarea interviurilor: 01 - 05 iulie 2013, la Disciplina de Fiziologie.

Colectivul eMediqual

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >