Despre noi

Free trial Taylor and Francis Journals

Data ultimei actualizări : 16.04.2018 | Tipăreşte pagina

Taylor and Francis şi Enformation îţi oferă ACCES GRATUIT la revistele din domeniul aferent instituţiei tale.
Perioada de desfăşurare: 27.03.2018 – 30.04.2018.
Instituţiile beneficiare: vezi lista de instituţii şi colecţiile disponibile prin trial pe site: https://www.e-nformation.ro/wp-content/uploads/2018/03/lista-institutii-cu-acces-gratuit.pdf
Modalitate de acces: pe bază de IP instituţional
Link de acces: https://www.tandfonline.com/

Taylor & Francis Library, oferă acces online la peste 1,800 de reviste care conectează utilizatorii la activitatea de cercetare inovatoare şi îi ţine la curent cu ultimele informaţii în diverse domenii de activitate!
1,180 de titluri sunt indexate în Thomson Reuters’ Citation Indexes/Web of Science. 90 de titluri au fost clasate în top zece în categoria lor de subiect! Accesul la publicaţiile Taylor & Francis este dovedit a avea un impact enorm asupra comunităţilor academice care favorizează cercetarea, dezvoltarea şi inovarea!

  • Peste 2.400 de autori români au publicat în revistele Taylor & Francis între anii 2010 şi 2015;
  • Autorii români sunt prezenţi cu articole în 379 reviste Taylor & Francis!
  • În cel mai recent sondaj academic Taylor & Francis, peste 85% din persoane din mediul academic au declarat că jurnalele Taylor & Francis sunt utile în cercetarea actuală, dar şi pentru activităţi de cercetare de fond sau de inspiraţie pentru publicaţiile viitoare.
  • Top 5 articole cele mai descărcate de autorii români de pe platforma Taylor & Francis fac parte din următoarele reviste: Applied Economics, Analytical Letters, Journalism Studies, Educational Studies, Ethnic and Racial Studies.

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >