Despre noi

În atenţia candidaţilor declaraţi admişi la programele de studii în limba română

Data ultimei actualizări : 01.09.2015 | Tipăreşte pagina

Candidaţii declaraţi admişi la programele de studii în limba română vor achita taxa de studii, integral, în perioada 1-10 septembrie 2015.

Candidaţii care au beneficiat de finanţare de la bugetul de stat, integral (întreaga perioadă de studii), pentru un program de studii universitare de licenţă, finalizat/nefinalizat prin examen de licenţă, pot fi admişi şi înmatriculaţi, în urma promovării concursului de admitere, numai pe locurile cu taxă, fără drept de reclasificare pe locurile bugetate.

Candidaţii care au beneficiat de finanţare de la bugetul de stat, parţial, în cadrul unui program de studii universitare de licenţă, şi au fost declaraţi admişi pe locurile bugetate la concursul de admitere organizat de UMF „Victor Babeş” din Timişoara, au obligaţia, sub sancţiunea pierderii locului bugetat, de a prezenta la secretariatul facultăţii, până la data de 10.09.2015, dovada achitării contravalorii serviciilor de şcolarizare cu finanţare de la bugetul de stat, de care au beneficiat anterior. 

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >