Despre noi

Masterat - Aplicatii moderne ale medicinei de laborator în personalizarea actului medical

Data ultimei actualizări : 24.04.2015 | Tipăreşte pagina

Prin introducerea acestui program de masterat se urmăreşte formarea de specialişti competenţi şi competitivi în domeniul Laboratorului clinic şi in activitatea de  cercetare, uşor de integrat pe piaţa muncii, reprezentată de sistemele de sănătate. Absolvenţii calificării masterale „Aplicaţii moderne ale medicinei de laborator în personalizarea  actului  medical” îşi vor putea desfăşura activitatea în diverse instituţii: spitale şi policlinici de stat şi particulare, laboratoare private, instituţii de învăţământ şi cercetare. 

La realizarea acestui program de studiu masteral participă cadre didactice universitare, provenind de la 7 departamente, masteratul propus fiind un program de studiu multidisciplinar. Programul dispune de o bază materială proprie, adaptată desfăşurării în bune condiţii a procesului didactic şi a efectuării activităţilor practice, precum şi de cadre didactice înalt specializate în acest domeniu.

Mai multe informaţii se regăsesc în categoria documente utile a acestei pagini!

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >