Despre noi

Modulul de access gratuit Clinical Key

Data ultimei actualizări : 28.11.2019 | Tipăreşte pagina

Data de incheiere: 31 Decembrie 2019

 Accesul se face printr-un singur click de pe site-ul UMF Timisoara sau google:

 Accesul este pe baza de IP, ceea ce inseamna ca trebuie sa va conectati la internetul Universitatii.

ClinicalKey vă oferă acces dumneavoastra si institutiei din care faceti parte la conţinutul medical şi chirurgical actual al Elsevier, incluzand:

 

1,400+ Pagini cu Subiecte             Peste 1400 de Pagini cu Subiecte noi care oferă o prezentare concisă despre condiţiile de boală. Fiecare pagină de subiect include link-uri către mai multe răspunsuri în profunzime, inclusiv conţinutul specific de specialitate şi accesul la informaţiile legate de medicatie.  
Carti   Principalele cărţi medicale şi chirurgicale de pe piaţă - mai mult de 1100 de cărţi  
Jurnale cu text complet   Jurnale de top din Elsevier, inclusiv fişierele din 2007. (mai mult de 650 de reviste)  
Articole de revizuire clinice   Articole de revizuire clinică medicală şi chirurgicală din seria Clinici.  
850+ monografii pentru prima consultaţie   Sursă de încredere pentru clinicieni pentru a găsi răspunsuri clinice succinte pentru a ajuta la luarea deciziilor clinice la punctul de îngrijire.  
Proceduri de consult   Aceste module video oferă instrucţiuni procedurale pas cu pas ca o modalitate de a ajuta utilizatorii să înveţe o tehnică sau să reînvie abilităţile. (mai mult de 300 de videoclipuri)  
Videoclipuri medicale si chirurgicale   Videoclipuri de înaltă calitate care acoperă proceduri de specialităţi medicale şi chirurgicale. (mai mult de 40.000 de videoclipuri)  
Imagini   Imaginile pot fi adăugate in prezentari prin contul utilizatorului. (mai mult de 4 milioane de imagini, grafice, tabele)  
2,900+ Monografii de medicamente   Mai mult de 2,900 de monografii de medicamente de la Aur la Standard, indexate zilnic.  
Rezumate MEDLINE   Toate rezumatele MEDLINE sunt preluate zilnic de la Biblioteca Naţională de Medicină, îmbogăţite semantic şi integrate perfect în rezultatele de căutare ClinicalKey.  
4,500+ Instructiuni Practice   Instrucţiuni de practică din reviste, agenţii profesionale şi guvernamentale şi rezumate de la Serviciul naţional de orientare.  
Informatii clinice de testare   Toate informaţiile din Clinical trial de la clintrials.gov pot fi căutate pe ClinicalKey  
15,000+ Formulare de educare pentru pacienti   Formularele de educaţie pentru pacienţi pot fi personalizate cu informaţii de contact ale furnizorului de îngrijire şi adaptate pentru fiecare pacient cu instrucţiuni speciale. Majoritatea materialelor sunt disponibile în spaniolă şi engleză  

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >