Despre noi

Programul National "Tabere Studentesti" 2016

Data ultimei actualizări : 10.06.2016 | Tipăreşte pagina

Metodologia Tabere studentesti 2016 se regaseste dand click aici!

In termen de 48 de ore de la data afisarii rezultatelor se vor putea transmite contestatiile in format electronic pe adresa de e-mail decanatmg@umft.ro, urmand ca solutionarea lor sa se desfasoare in data de 13.06.2016.

 

TABERE STUDENTESTI 2016

Dragi colegi,

Va anuntam ca pana pe data de 22 mai 2016 puteti sa va depuneti dosarul pentru a beneficia de un loc in taberele studentesti de vara aceasta.

Cei care pot beneficia de un asemenea loc sunt studentii inmatriculati la forma de invatamant de zi, finantati de la bugetul de stat, din ciclurile licenta si masterat, integralisti, in varsta de pana la 35 ani, din cadrul UMFVBT.

Dosarul trebuie sa contina urmatoarele:

  1. pentru cazuri sociale: cererea tip + dovada prin care se atesta una din urmatoarele: studentii orfani de ambii parinti, cei proveniti din casele de copii sau plasament, rromii, absolventi ai liceelor din mediul rural sau orase cu mai putin de 10000 locuitori si cei care beneficiaza de burse sociale + copie CI/BI/Pasaport + copie Carnetul de Student (prima pagina, vizata si stampilata la zi);
  2. pentru studentii cu rezultate deosebite la invatatura: cerere tip + adeverinta cu media anului universitar 2014/2015 (sau semestrul I pentru cei din primul an) +/- cei care au activitati in cadru organizat al universitatii (manifestari culturale, artistice, stiintifice si sportive) + copie CI/BI/Pasaport + copie Carnetul de Student (prima pagina, vizata si stampilata la zi);
  3. pentru alte categorii de studenti: cerere tip + adeverinta cu media anului universitar 2014/2015 + dovada implicarii in actiuni de voluntariat, activitati si proiecte studentesti, manifestari culturale, stiintifice si sporive, gestionate de asociatiile si federatiile studentesti legal constituite + copie CI/BI/Pasaport + copie Carnetul de Student (prima pagina, vizata si stampilata la zi).

NOTA: Cererea tip se va semna de catre student, de catre secretariatul facultatii si va fi inregistrata la Registratura universitatii. Dosarul complet se va trimite la adresa de email ssmtcd@gmail.com, pana pe data de 22 mai 2016.

SSMT (Societatea Studentilor in Medicina Timisoara)

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Rezultate
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 122.7 Kb
Descarca Fișa de înscriere TIP 2016
 
Tip fişier : DOC | Dimensiune : 45 Kb
Descarca Ordin 418/27.04.2016
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 6.08 Mb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >