Despre noi

Salonul de inventii Timisoara 2016

Data ultimei actualizări : 08.05.2016 | Tipăreşte pagina

Societatea  Inventatorilor  din Banat  organizează  Salonul  Internaţional de Invenţii şi  Inovaţii ,,TRAIAN  VUIA” Timişoara ediţia II, în perioada 25-27 mai 2016.

Vă adresăm invitaţia de a participa la acest eveniment. Înscrierile de participare se depun până la data  11.05.2016  la următoarea adresă: remi_radulescu@yahoo.com

Propunerile de participare trebuie să conţină  date conform anexei de mai jos, precum şi încadrarea în clase, tot conform anexei. Pentru invenţiile participante trebuie să prezentaţi un poster cu dimensiunile 90/110 cm. Invenţiile participante pot fi prezentate şi sub formă de produs comercial, prototip funcţional, machetă, înregistrări video.Sunt acceptate, invenţiile care nu au mai participat la acest salon.

Participarea la salon este gratuită, dar realizarea posterelor şi transportul exponatelor: pliante, material publicitar  revine în obligaţia participanţilor, deasemenea transportul la salon şi cazarea la hotel. Invenţiile valoroase vor fi premiate cu premii: medalii de aur, medalii de argint, medalii de bronz, premii speciale.

Pregătirea standurilor se va face în data de 24.05.2016. La respectivul salon vor participa foarte mulţi investitori, oameni de afeceri, anteprenori, etc.

Evenimentul va avea loc în Timişoara, str.Arieş nr.19, Casa Tineretului .

Persoană de contact :

Remi Rădulescu, tel.0722341280, adresă e-mail remi_radulescu@yahoo.com

Mai multe informatii in categoria documente utile.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Invitatie
 
Tip fişier : DOC | Dimensiune : 410 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >