Despre noi

SIMULAREA EXAMENULUI DE ADMITERE la Facultatea de Medicină Dentară

Data ultimei actualizări : 11.04.2014 | Tipăreşte pagina

Data: 3 mai 2014
Ora: 10:00
Loc: amfiteatrele 2 şi 3 din cadrul Clădirii Medicină 2, adresa: Splaiul Tudor Vladimirescu 14A, parter, Timişoara.
 
Înscrierea candidaţilor se va face până în data de 28 aprilie 2014, în limita a 200 participanţi, pe www.tdsa.ro, după achitarea taxei de concurs!!!  
 
Achitarea taxei de concurs -50RON(+4RON taxa comision bancar)- se va face în contul RO 80 BTRL 0360 1205 F819 27 XX  deschis la banca Transilvania Timisoara pentru Timisoara Dental Students Association cu precizarea pentru SIMULARE ADMITERE.
 
Inscrierile se fac aici , completand formularul de inscriere.
 
Probele de concurs se desfăşoară în scris, prin întrebări de tip grilă, cu răspunsuri multiple. Întrebările vor fi extrase din cărţile de grile pentru admitere, elaborate de către UMFT, ediţia 2014, cu respectarea manualelor ce constituie bibliografia de concurs.            
 Grila va fi unică şi va cuprinde: 60 de întrebări din Biologie, pentru care se acordă 7 puncte,  20 de întrebări din Chimie organică, pentru care se acordă 2 puncte, iar din oficiu se acordă un punct.           
 

Toate probele de concurs se susţin numai în limba română.

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Afiș Simulare Admitere
 
Tip fişier : JPG | Dimensiune : 369.41 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >