ANPCDEFP - sondaj ERASMUS +

Data ultimei actualizări : 20.05.2019 | Tipăreşte pagina

Stimată Doamnă,
Stimate Domn,


În realizarea preocupărilor constante privind îmbunătăţirea programelor de mobilitate studentesti, ANPCDEFP derulează în prezent un proiect amplu destinat cercetării percepţiilor studenţilor faţă de programele de mobilitate. O etapă importantă pentru
fundamentarea activităţilor proiectului amintit se referă la realizarea unor interviuri privind percepţia asupra programelor de mobilitate a reprezentanţilor birourilor de mobilitate de la nivelul universităţilor din ţară şi a unor chestionare pe studenti, conform unui eşantion statistic.
ANPCDEFP a desemnat SC ENCORE RESEARCH SRL ca operator economic care va realiza sondajul. Studiul îşi propune o analiză complexă a principalelor teme legate de mobilitatea internaţională, aşteptări şi tendinţe ale studenţilor faţă de viitor. Dincolo de obiectivele proiectului, rezultatele şi concluziile acestui sondaj de opinie, vor putea orienta mai bine acţiunile pe care diferiţii actori din cadrul sistemului programelor de mobilitate le vor realiza în continuare.
Având în vedere obiectivele cercetării sociologice descrise mai sus, ne adresăm dumneavoastră cu rugămintea de a ne oferi suportul în implementarea contractului.
Din partea prestatorului SC Encore Research SRL, persoană de contact este doamna Alina Bîrsan, coordonator cercetare (Tel:0742.054.052; E-mail: alina@encore-research.ro).
Persoana de contact din partea ANPCDEFP pentru această activitate este dl. Adrian Georgescu.

Cu mulţumiri,
Alina Bîrsan
Coordonator Proiect
SC ENCORE RESEARCH SRL

 

Link-ul pentru participanti - beneficiari de burse Erasmus din anii anteriori

Studenti participanti ERASMUS+


Link-ul pentru studenti care nu au participat pana acum in mobilitati internatonale:

Studenti non-participanti

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Adresa
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 322.07 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >