Studenţi

Instructiuni tehnice Licenţă 2020

Data ultimei actualizări : 14.08.2020 | Tipăreşte pagina

Responsabilitatea conexiunii la internet în vederea susţinerii probei scrise aparţine în totalitate candidatului. În situaţia în care  survin probleme de natură tehnică, pe parcursul probei de concurs, universitatea va pune la dispoziţie studenţilor o linie de suport, disponibilă telefonic şi prin email.

Pentru studenţii care întâmpină probleme tehnice, confirmate cu echipa tehnică de suport în timpul desfăşurării probei, ce vizează imposibilitatea iniţierii examinării sau deconectare fără posibilitatea reconectării la examen, va exista o soluţie de rezervă a susţinerii probei, în aceeaşi zi la două ore distanţă de încheierea primei probe.

Pentru participare la proba de rezervă este necesar avizul echipei tehnice, care să certifice existenţa problemei tehnice reclamată de către student; pentru obţinerea avizului echipei tehnice, studentul trebuie să fi contactat echipa tehnică (e-mail sau telefonic) în cel mai scurt timp după apariţia problemei, obligatoriu înainte de expirarea timpului examinării. UMFVBT va asigura funcţionarea serverului de examen şi va garanta up-time pe toată durata probei de concurs.

UMFVBT nu poate asigura suport în ceea ce priveşte conexiunea studentului la internet sau probleme tehnice ale dispozitivului cu care studentul se conectează la proba de examen. Studenţii care nu obţin punctajul necesar promovării la proba teoretică se vor putea prezenta doar în sesiunea februarie 2021 nu şi la susţinerea probei prin soluţia de rezervă. 

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >