Despre noi

Universitatea în imagini video

Data ultimei actualizări : 22.04.2019 | Tipăreşte pagina

Vizionare plăcută!

Galerie video

Pastila de sanatate - Alimentatie Sanatoasa
 

Primăvara aduce cu sine, pe lângă razele călduroase ale soarelui, și o importantă resursă de legume și fructe, care ar trebui folosită, ca aport de vitamine. În ediția din această săptămână a Pastilei de Sănătate, puteți afla de unde și cum puteți să vă hrăniți sănătos.

Săptămâna Porţilor Deschise
 

Zeci de persoane, în special elevi, au avut ocazia de a vizita Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara, cu prilejul "Săptămânii Porților Deschise", care a avut loc în perioada 15-19 aprilie.

Proiect transfrontalier IHC
 

Accidentele vasculare cerebrale vor putea fi prevenite și diagnosticate mult mai eficient, în regiunea transfrontalieră România-Serbia. Asta, datorită unui proiect european, aparținând Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș“ din Timișoara și a două spitale din localitățile sârbești Vrs

Final proiect Perfecţionarea serviciilor de chirurgie abdominală în regiunea transfrontalieră
 

Aproape o mie de pacienți ai Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu“ Timișoara au beneficiat deja de intervenții laparoscopice, cu aparatură de ultimă generație, datorită implementării unui proiect european transfrontalier, derulat de UMF „Victor Babeș“ din Timișoara.

DenTim 2019
 

Workshop-uri și prezentări interesante, credite de Educație Medicală Continuă, record de participanți, din țară și străinătate. Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți si Tineri Medici, DenTim, a ajuns la cea de-a treisprezecea ediție.

Prof. Univ. Dr. Adrian Neagu
 

Editia de astazi a emisiunii "Drumul spre Sanatate" il are ca invitat pe Prof. Univ. Dr. Adrian Neagu, seful disciplinei de Biofizica din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" Timisoara.

Pastila de sanatate - Nou-nascuti prematuri
 

"În Romania mor de două ori mai mulți nou-născuți înainte de termen decât media europeană!", conform datelor Organizației Salvați Copiii România. Îngrijirea unui prematur, dar și asistența acordată familiei, sunt extrem de complexe, atât din punct de vedere medical, cât și psihologic.

Pastila de sanatate - Reconstructia de san
 

Până cu mai bine de 5 ani în urmă, România era singura țară din Europa unde nu se deconta protezarea de sân. Acest lucru s-a schimbat, mai ales datorită unei inițiative a profesorului universitar doctor Tiberiu Bratu, medic primar de chirurgie plastică și estetică.

Cristian Giucoane la Drumul spre Sanatate
 

Editia de astazi a emisiunii " Drumul spre Sanatate " il are ca invitat pe Cristian Giucoane, student al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie " Victor Babes" din Timisoara.

TeleU: Dr. Alexandra Sima la Drumul spre Sanatate
 

Editia de astazi a emisiunii " Drumul spre Sanatate" o are ca invitata pe Alexandra Sima, medic primar al clinicii de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice din cadrul Spitalului Judetean Timisoara.

Pastila de sanatate - Rinita alergica
 

Polenul generat de ambrozie a ajuns să sensibilizeze copiii din Timișoara, încă din viața intrauterină. Este o premieră îngrijorătoare, care, spun specialiștii, afectează deja zestrea genetică a copiilor din Timișoara și împrejurimi.

3M, CEI TREI MAGNIFICI
 

Spectacol de excepție, la Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara.

Simulare pacient - farmacist (LSFT project)
 

Pe cât de amuzant, pe atât de util se dovedește a fi un inedit proiect al Ligii Studenților Farmaciști din Timișoara.

Pastila de sanatate - Pielea
 

Calendaristic, primăvara a venit, iar primele zile călduroase ale anului ne-au ademenit deja afară, la soare. Odată cu încălzirea vremii, este bine să avem însă grijă mai ales de efectele razelor de soare asupra celui mai mare organ al nostru, pielea.

Pastila de sanatate - Insuficienta venoasa cronica
 

Prof. Univ. Dr. Sorin Olariu, seful Clinicii I Chirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, ne vorbeste despre insuficienta venoasa cronica. Cauzele, modalitati de preventie, pericolul care exista atunci cand neglijam aceasta afectiune, dar si despre Cryostripping.

MEDIS 2019
 

Cel de-al 22-lea Congres Internațional pentru Studenți și Tineri Medici - "Medis" Timișoara 2019"

Pastila de sanatate - Chistul ovarian
 

Despre chisturile ovariene, cu prof. univ. dr. med. Andrei Motoc, medic primar obstetrica-ginecologie, din cadrul UMF "Victor Babeș" Timișoara

- simptome
- diagnosticare
- tratament
- prevenție

TIMMED 2019
 

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara a găzduit cel mai important eveniment de educație medicală din această regiune, TIMMED 2019.

Drogherie Academica - 2 ani!
 

Drogheria Academica a implinit 2 ani! Va asteptam cu produse minunate la preturi excelente!

Ziua Bolilor Rare 2019
 

Coordonator acţiune: Prof. Dr. Maria Puiu
Şeful disciplinei Genetică, Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş,
Preşedinte Consiliul Naţional pentru Bolile rare

Dr. Maria Puiu la Drumul spre Sanatate
 

Editia de astazi a emisiunii "Drumul spre Sanatate" o are ca invitata pe Prof. Univ. Dr. Maria Puiu, sefa disciplinei de Genetica din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie " Victor Babes" din Timisoara.

Feedback Simulare Rezidentiat, Februarie 2019
 

In luna de februarie, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara a avut loc simularea examenului de Rezidentiat. Aceasta a fost prima dintre cele 4 programate!

Drogheria "Academica" - Dr. Virginia Faur și Prof. Univ. Dr. Ramona Amina Popovici
 

Dr. Virginia Faur, coordonatoarea laboratoarelor Favisan și Prof. Univ. Dr. Ramona Amina Popovici, medic stomatolog și client al Drogheriei Academica, prezintă o parte din produsele pe care le puteți găsi la Drogheria "Academica", aparținând UMF "Victor Babeș" Timișoara.

Lansarea Romanului "Amiază nevindecată" - Veronica Balaj
 

„Amiază nevindecată” se numește proaspătul volum, semnat de cunoscuta jurnalistă și scriitoare, Veronica Balaj.

Prof. Univ. Dr. Ramona Amina Popovici la Drumul spre Sanatate
 

Editia de astazi a emisiunii "Drumul spre Sanatate" o are ca invitata pe Dr. Ramona Amina Popovici, prof. univ. dr. in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara.

Tipologii de pacienți și metode de comunicare
 

Studenții au primit sfaturi utile de la specialiști cu experiență, despre cum să se comporte cu pacienții care vor trece pragul farmaciei, precum și despre tipologii de pacienți și tipurile de comunicare cu aceștia.

Drumul spre Sanatate - Gheorghe Iovanescu
 

Invitat special, Dr. Gheorghe Ionavescu

Zilele Universitatii - 2018
 

Luna decembrie 2018

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >