Programul „Voluntariat în activitatea de dezvoltare academică” (VADA)

Data ultimei actualizări : 04.07.2017 | Tipăreşte pagina

În atenţia studenţilor care au efectuat activităţi de voluntariat prin intermediul programului VADA,

Perioada de eliberare a certificatelor de voluntariat, însoţite de certificatele de competenţă, se prelungeşte până la data de 14 iulie, inclusiv. Titularii le pot ridica, personal, de la Secretariatul General al Universităţii, de luni până vineri, între orele 1000-1200.


Către

Toate Disciplinele,
În atenţia persoanei desemnate pentru coordonarea activităţii de voluntariat,

 

Spre ştiinţă,

Decanatelor,
Prorectoratului pentru probleme de
învăţământ,
Prorectoratului pentru probleme social-administrative,

Având în vedere:

  • prevederile Regulamentului de desfăşurare a programului “Voluntariat în activitatea de dezvoltare academică” (VADA), aprobat de Senatul universitar în data de 23.07.2015;
  • adresa Rectorului universităţii, nr. 15184/25.11.2015, privind etapele, documentele elaborate şi responsabilităţile structurilor implicate pentru desfăşurarea programului de voluntariat din cadrul UMF “Victor Babeş” din Timişoara,

Vă comunicăm următoarele:

1. Certificatul de voluntariat se eliberează o singură dată, la finalizarea perioadei în care a activat voluntarul.

2. În vederea eliberării certificatelor de voluntariat, rugăm disciplinele organizatoare de voluntariat să finalizeze, unde este cazul, procesul de evaluare a competenţelor dobândite de voluntari, şi să transmită Secretariatului General al universităţii, până la data de 23 iunie 2017, prin Registratură, certificatele de voluntariat, însoţite decertificatele de competenţe, completate (tehnoredactate) şi semnate de şeful de disciplină şi coordonatorul programului de voluntariat.

Certificatele transmise vor fi însoţite de o adresă de înaintare şi un tabel centralizator, semnate de şeful de disciplină şi persoana desemnată pentru coordonarea activităţii de voluntariat, certificându-se astfel respectarea prevederilor Regulamentului VADA şi îndeplinirea obligaţiilor contractuale ale voluntarului, inclusiv încheierea unui stagiu/unor stagii care însumează minimum 120 de ore de voluntariat, considerându-se acest interval de timp adecvat pentru exersarea şi/sau dezvoltarea unor competenţe cheie, conform art. 23 din Regulamentul VADA.

Modelul certificatului de voluntariat şi al certificatului de competenţă (conform Anexelor 10 şi 11 din Regulament) sunt ataşate prezentei, iar formatul electronic poate fi descărcat de pe site-ul universităţii, www.umft.ro, Sectiunea Studenţi/Voluntariat, Documente Voluntariat.

3. Certificatele de voluntariat, însoţite de certificatele de competenţă, vor fi eliberate titularilor în perioada 26.06.-30.06.2017, la Secretariatul General al universităţii, şi vor fi înregistrate în Registrul de evidenţă a certificatelor de voluntariat eliberate (Anexa 12 din Regulament).

Pentru buna desfăşurare a activităţii de eliberare a certificatelor de voluntariat şi evitarea suprapunerii cu activităţile aferente organizării concursului de admitere, sesiunea iulie 2017, rugăm respectarea termenelor indicate mai sus.

Cu deosebită consideraţie,

 

Rector,
Prof. univ. dr. Marius Raica                                                  

Secretar şef universitate,
Jr. Larisa Geamănu

Documente utile

Unele documente sunt în format PDF şi pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Anexa 11 Certificat competente
 
Tip fişier : DOC | Dimensiune : 283.5 Kb
Descarca Anexa 10 Certificat voluntariat
 
Tip fişier : DOC | Dimensiune : 274.5 Kb
Descarca Locuri disponibile voluntariat 2016-2017
 
Tip fişier : PDF | Dimensiune : 242.08 Kb
Descarca Documente voluntariat
 
Tip fişier : ZIP | Dimensiune : 587.31 Kb

Recomandă pagina prietenilor tăi

Dacă informaţia ţi s-a părut interesantă, distribuie link-ul pentru a afla mai multă lume şi astfel să fim toţi informaţi.

 

 
x

UMFT.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >