Contactează-ne

Adresa: Piaţa Eftimie Murgu, Nr. 2, 300041, Timisoara
Telefon: 0256/494604
E-mail: dragomirescu.anca@umft.ro

Colectivul catedrei universitare

Şef catedră universitară

📲 Telefon: 0726503896

📧 Email: dragomirescu.anca@umft.ro

📃 Curriculum vitae

 

Membri

📲 Telefon: 0726386390

📧 Email: felicia.andrei@umft.ro

📃 Curriculum vitae

Prezentare generală

În inima Facultății de Farmacie de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, stă Catedra de Dermatofarmacie și Cosmetologie – o punte între farmacie și frumusețe, între știință și artă, între sănătate și estetică.
Catedra noastră se dedică înțelegerii și explorării complexe a relației dintre piele și substanțele care interacționează cu ea, fie în scopuri terapeutice, fie cosmetice. Suntem la vârful cercetării și educației în acest domeniu în curs de expansiune continuă.
Ce ne diferențiază și ne definește:

  1. Educație de calitate: Oferta noastră educațională este proiectată pentru a oferi studenților noștri o înțelegere profundă a dermatologiei și a științelor cosmetologice, pregătindu-i pentru o carieră de succes într-un domeniu în continuă evoluție.
  2. Colaborare cu industria: Colaborăm strâns cu industria cosmetologică și farmaceutică pentru a ne asigura că cercetarea noastră și programul de învățământ răspund nevoilor pieței și contribuie la dezvoltarea de produse și tratamente inovatoare.
  3. Angajamentul față de comunitate: Ne străduim să fim o resursă valoroasă pentru comunitatea noastră, oferind servicii de consultanță și educație pentru profesioniștii din domeniul sănătății și pentru publicul larg.
  4. Inovație și cercetare aplicată: Suntem dedicați inovației și cercetării aplicate, lucrând în mod activ pentru a identifica soluții noi și eficiente pentru problemele dermatologice și cosmetologice contemporane.

În concluzie, Catedra de Dermatofarmacie și Cosmetologie este un loc în care pasiunea pentru știință, frumusețe și sănătate se întâlnesc pentru a forma viitoarele generații de profesioniști pregătiți să facă o diferență pozitivă în lumea farmaceutică și cosmetologică.

Pour nos étudiants francophones, nous offrons un environnement académique enrichi par une tradition de qualité et d’excellence dans la Dermatopharmacie et la Cosmétologie. Nous encourageons nos étudiants francophones à s’engager pleinement dans nos programmes éducatifs et nos projets de recherche, tout en bénéficiant de l’expertise de nos professeurs francophones et de la richesse culturelle de la langue française.

For our English-speaking students, we are delighted to announce the opening of our new English section. This initiative aims to meet the growing demand for quality training in Dermatopharmacy and Cosmetology in an international context. We warmly welcome our English-speaking students and are committed to providing them with a world-class education, while fostering an inclusive and diverse learning environment.  https://www.umft.ro/wp-content/uploads/2023/07/Dermatopharmacy-and-Cosmetology.pdf