Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Identitatea fiscala în businessul medical – Ce alegem? | Consiliul de Consultață Antreprenorială UMFVBT | Joi, 09.12.2021, orele 18:00

Conferințele de Antreprenoriat în Medicină

organizate de Consiliul de Consultanță Antreprenorială al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara

Identitatea fiscala în businessul medical – Ce alegem?

Joi, 09.12.2021, orele 18:00


Andreea Lutz s-a născut în Timișoara, în anul 1976. A studiat „Economia mediului și a producției alimentare” la FEEA, absolvind în 1999. Cariera a început-o la o prestigioasa multinațională, Linde Gaz. Următoarea societate pentru care a lucrat ca și auditor financiar a fost PWC.

În anul 2002, s-a hotărât să pornească pe cont propriu o societate de contabilitate, plecând de la „0”. De la început, societatea s-a adresat societăților românesti, cu capital străin, în special german, austriac și elvețian. Societatea a crescut și între timp desfășoară toate activitățile complementare administrării unei societăți, de la înființare, continuând cu contabilitate, consultanță fiscală, evaluare de afacere și terminând cu lichidarea. Cifra de afaceri a grupului depășeste 1 milion de EUR.

Societatea se află de 6 ani pe locul I la CECCAR (Corpul Experților Contabili) și pe locul II, în topul CCIAT Timiș. Printre clienți se numără la momentul actual societăți din domeniul IT, producători de submersibile, ambalaje, echipamente medicale, senzori industriali, roboți industriali, construcții, proiectare industrială, transport internațional, etc.

Echipa Lutz&associates numără actualmente 28 de colegi, vorbitori de engleză, germană, italiană, franceză și maghiară.
Andreea Lutz este o persoană ce se dezvoltă profesional continuu, atât în România (urmând cursuri postuniversitare și cursuri profesionale organizate de Camera Consultanților Fiscali și CECCAR), cât și ca participant constant la cursurile despre fiscalitatea internațională susținute de Universitatea din Viena.

Actualmente, Andreea este expert contabil (din 2005) și consultant fiscal (din 2007).

Detalii

Dată:
09/12/2021
Oră:
18:00 - 20:00
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://zoom.us/j/92836666168

Organizator

Consiliul de Consultanță Antreprenorială al UMFVBT
Vezi site-ul web Organizator