Încarc Evenimente

Societatea Româna de Flebologie și Universitatea de Medicina si Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara organizează al 18 lea Congres Român de Flebologie care va reuni specialiști de marcă din țară și din străinătate în domeniul afecțiunilor veno-limfatice. Asemenea anilor precedenți, ni se vor alătura medici specialiști cardiologi și obstetricieni, care vor asigura o abordare interdisciplinară a conferinței, prin noutățile cu privire la tromboza venoasă, tratamentul anticoagulant și varicele în sarcină.

Cele mai noi progrese ale cercetării științifice vor fi puse la dispoziția colegilor practicieni, într-o manieră modernă,  ușor de abordat și de aprofundat. Veți contribui cu certitudine la succesul acestei conferințe prin dialogul cu lectorii invitați, garantând un schimb armonios de experiențe medicale, in beneficiul pacienților. Evenimentul va celebra și 50 de ani de la înființarea Societății Române de Flebologie.

Pentru a va înscrie, vă punem la dispoziție site-ul  https://srflebologie.ro/en/congress-2024/registration/

 

ÎNREGISTRARE ȘI TAXE 

Vă rugăm să vă înregistraţi online la congres, completând formularul de înregistrare din secţiunea “ÎNREGISTRARE” (apăsați butonul Inregistrare și respectați instrucțiunile din formular).

Categoria de participantPana la 20.03.2024De la 21.03.2024 și pe loc*
Medic primar/specialist500 lei550 lei
Medic rezident350 lei400 lei
Medic de familie350 lei400 lei
Studentgratuitgratuit

 

Înregistrarea Dvs. la eveniment va fi validată după plata integrală a serviciilor rezervate, prin plată online cu cardul sau prin transfer bancar în contul SRF, conform informațiilor de pe site-ul: https://srflebologie.ro/en/congress-2024/registration/

 

Vă așteptăm cu drag!
Comitetul local de organizare

Detalii

Începe:
mai 9
Se termină:
mai 11
Eveniment Categories:
, , ,

Organizator

UMFVBT
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Timișoara
România+ Hartă Google