Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

ARCE 2021 – Al XI-lea Congres Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică, Al XIII-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică și Al III-lea Simpozion Național de Chirurgie Robotică

Asociația Română de Chirurgie Endoscopică (ARCE) reprezintă de peste 20 de ani una dintre cele mai active societăți chirurgicale din România. Scopul acestei societăți este de promova chirurgia minim invazivă sub toate aspectele: chirurgie laparoscopică, toracoscopică, endoscopie intervențională, chirurgie robotică, etc.

Am onoarea și plăcerea ca, în numele Comitetului Executiv al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică și al Comitetului de Organizare, să vă invit, în perioada 10-13 noiembrie 2021, la Timișoara, la evenimentele ARCE 2021 – Al XI-lea Congres Național al Asociației Române pentru Chirurgie Endoscopică, Al XIII-lea Simpozion Național de Chirurgie Bariatrică și Metabolică și Al III-lea Simpozion Național de Chirurgie Robotică.

Tema generală a congresului, Minimal Invasive Surgery – Knowing better, doing better, vine să sublinieze, încă o dată, rolul principal asumat de către A.R.C.E. de a dezvolta o educație chirurgicală valoroasă pentru toți participanții. 

Vă așteptăm cu mult drag la Timișoara la un nou capitol ce se va scrie în istoria A.R.C.E. și de care ne vom aduce aminte cu plăcere.

Cu aleasă considerație,

Prof. Dr. Ciprian Duță
Președinte A.R.C.E.
Președinte Congres

Detalii

Începe:
10/11/2021 @ 08:00
Se termină:
13/11/2021 @ 17:00
Eveniment Categories:
, ,
Site web:
https://ralcom.eventsair.com/arce-2021/

Organizator

A.R.C.E.
Vezi site-ul web Organizator