Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Conferinta de Chirurgie Plastica si Dermatologie Corectiva

Conferinta de Chirurgie Plastica si Dermatologie Corectiva se intoarce la Timisoara pentru a treia editie in perioada 21-23 octombrie 2022.

 

Manifestarea medicala va fi organizata chiar in inima orasului Timisoara la Convention Center, iar medicii participanti vor avea ocazia de a invata de la cei mai buni lectori in domeniile chirurgiei plastice si dermatologiei corective.

Personalitati marcante ale lumii medicale romanesti precum Prof. Dr. Octavian Cretu (rectorul UMFT), Prof. Florian Bodog, Prof.dr. Alexandru Georgescu, Prof. Dr.Tiberiu Bratu, Prof. Dr. Zorin Crainiceanu, Prof. Dr. George-Sorin Tiplica vor prezida aceasta conferinta de inalta tinuta stiintifica si academica.

Evenimentul creditat cu 23 puncte CME, consta intr-un program de educatie medicala continua care se intinde pe durata a 3 zile si care se vrea a fi o punte de legatura intre dermatologie si chirurgie plastica.

 

➡️ Va invitam sa vizitati https://correctivedermatology.ro/agenda/ pentru AGENDA FINALA.

➡️ Pentru inscrieri la lucrarile si work-shop-urile conferintei accesati link-ul https://correctivedermatology.ro/inregistrare/

Detalii

Începe:
21/10/2022 @ 08:00
Se termină:
23/10/2022 @ 18:30
Eveniment Categories:
, ,

Organizator

Chirurgie plastică
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Convention Center
Str. Marasesti 1-3
Timisoara,Romania
+ Hartă Google