Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Cursul de Training prin Simulare pentru medicii ATI – Mechanical Ventilation Train the Trainer Course

În data de 15 Noiembrie 2022, la Centrul de Simulare și Abilități Practice SIMLAB al UMF „Victor Babeș” din Timișoara va avea loc Cursul de Training prin Simulare pentru medicii ATI – Mechanical Ventilation Train the Trainer Course.

Cursul este organizat în parteneriat cu GE Healthcare, Disciplina de Anestezie si Terapie Intensivă și Centrul de Cercetare în Anestezie și Terapie Intensivă (CCATITM) din cadrul UMF „Victor Babeș” din Timișoara, fiind susținut de Conf. Dr. Armin Kalenka (Heidelberg).

Aparatura performantă existentă în cadrul centrului SimLAB (simulatoare si manechine-simulator de ventilatie mecanica de inalta fidelitate, ventilatoare de terapie intensivă) va permite cursanților să aplice notiuni de ventilatie mecanica avansata in cadrul sesiunilor hands-on ale acestui curs.

Organizarea cursului este coordonată de Prof. Dr. Dorel Săndesc, prorector UMFT „Victor Babeș” din Timișoara și vice-președinte SRATI și Asist. univ. Dr. Claudiu Bârsac, coordonator al centrului SimLAB.

Instructorii formați și acreditați la acest curs vor organiza, în cadrul Centrului de Laparoscopie si Microchirurgie „Pius Branzeu”, după finalizarea renovării acestei clădiri, o serie de cursuri și workshop-uri de ventilatie mecanica pe model porcin viu, pentru rezidenții ATI si UPU utilizand ventilatoare de ultima generatie GE Carescape, având ca scop cresterea calității instruirii rezidenților și racordarea la standarde europene și internaționale.

Detalii

Dată:
15/11/2022
Oră:
10:00 - 18:00
Eveniment Categories:
, , ,
Site web:
www.umft.ro

Organizator

UMFVBT
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

SIMLAB Timișoara
Căminul 1-2 (intrare de pe Str. Nicu Filipescu)
Timișoara,
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare