Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Întâlnire de suport în pierdere și doliu

Participarea în cadrul unui grup de suport în perioade dificile și foarte dificile ale vieții ne poate oferi un sprijin neașteptat, uneori chiar nesperat în pașii pe îi parcurgem pentru a ne regăsi puterea de a ne duce viața mai departe.

Întâlnirea cu un grup de suport nu îți poate lua suferința, și nici nu-și propune acest lucru, dar îți poate aduce o mai bună conștientizare a procesului prin care trece fiecare participant și a faptului că fiecare experimentează în felul său personal evenimentele dificile. Participarea la o astfel de întâlnire de suport este valoroasă prin aflarea unor informații și modalități de gestionare a suferinței, dar și prin conștientizarea că nu suntem singuri în suferințele noastre.

* Trebuie să știi că în cadrul acestor întâlniri se asigură confidențialitatea fiecărui membru de către psihologul facilitator, însă  îți revine și ție obligativitatea de a respecta această clauză și de a nu împărtăși în afara grupului detaliile sensibile, sau cu caracter personal, la care vei avea acces.

Evenimentul organizat de UMFT, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră are loc marți, 9 aprilie, de la ora 14:00, iar înscrierea la eveniment se face accesând link-ul de AICI!

Detalii

Dată:
aprilie 9
Oră:
14:00 - 17:00
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Sala 209, UMFT 1
Timisoara,+ Hartă Google