Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

LOCURI ȘI TERAPIE – Conferință interdisciplinară, Ediția a VII-a

LOCURI ȘI TERAPIE

Conferință interdisciplinară

Ediția a VII-a 

Reverberații literare

13 mai 2022

 📌 Program conferință

Conferința Locuri și terapie își continuă demersul interdisciplinar și transcultural de explorare a limbii și a domeniilor de specialitate medicală, adresându-se nu doar studenților români și internaționali din universitatea noastră, ci tuturor celor dornici de cunoaștere, înțelegere reciprocă, educare.

Cea de-a VII-a ediție va avea ca temă lectura ca terapie. Sub genericul Reverberații literare, vom pune în lumină cărți și autori care au contribuit la desăvârșirea formării noastre, la dezvoltarea culturii unei națiuni. Forța terapeutică va fi dublată de valorile universale și specifice fiecărei țări participante.

Cunoștințe din domenii de specialitate diferite precum: literar, lingvistic, medical, antropologic, didactic și biologic vor fi transmise printr-un limbaj dens, încărcat de imagini senzoriale și de semnificații, având încredere în cuvântul care vindecă.

Terapia prin haiku

Invitat de onoare: E.S. Dr. Radu Șerban

Membru al Societății Române de Haiku și al British Haiku Society.

Diplomat de carieră, ambasador în Japonia în perioada 2012-2016, decorat de Împăratul Japoniei cu Ordinul Soarelui Răsare în 2021.

Autorul mai multor titluri de referință, complexe analize ale economiei mondiale, integrare europeană, diplomație, valoroase cărţi de poezie, istorie, literatură pentru copii și memorialistică.

Lansare de carte: Locuri și terapie. Sănătatea are un nume

Înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1-p-zuWH39An9lINBA8eSY46M2N5SH1Gn216OknK6dpg/edit

Contact: boc.sinmarghitan.diana@umft.ro

 

Detalii

Dată:
13/05/2022
Oră:
14:00 - 20:00
Eveniment Categories:
,
Site web:
www.umft.ro

Organizator

UMFVBT
Vezi site-ul web Organizator