Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Te-ai hotărât ce alegi la REZIDENȚIAT?

Dragi Colegi,

Alegerea pregătirii în specialitate în urma Concursului Național de Rezidențiat reprezintă unul dintre cele mai importante momente de răscruce din viața voastră, alegerea influențându-vă nu doar parcursul profesional ci, cu siguranță, întreaga viață.

Devine astfel evident că pentru reușita alegerii, pe lângă un rezultat cât mai bun la concursul în sine, o alegere în deplină cunoștință de cauză este de o majoră importanță.

Tocmai de aceea, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” își propune să vină în sprijinul proaspeților și viitorilor săi absolvenți prin organizarea unei serii de evenimente ce au ca scop prezentarea programelor de pregătire în rezidențiat ce pot fi alese în urma concursului.

În cadrul acestor evenimente, coordonatorii de rezidențiat din Centrul Universitar Timișoara vă vor prezenta principalele aspecte asociate activității de pregătire în rezidențiatul pe care îl coordonează, cum ar fi:

✅Care sunt oportunitățile de dezvoltare profesională în timpul și după finalizarea rezidențiatului?

✅Care sunt sarcinile ce-i revin unui rezident în această specialitate?

✅Ce voi face ca rezident în clinică?

✅Ce stagii în specialități înrudite sunt cuprinse în curriculum de pregătire?

✅Care sunt abilitățile ce reprezintă un avantaj în această specialitate?

✅Multe, multe alte informații folositoare, relevante specialității aflată în discuție

Webinarul se va încheia cu o sesiune de Q & A în care participanții pot adresa întrebări coordonatorilor de rezidențiat pentru a-și clarifica nedumeririle pe care le au cu privire la specialitățile respective.

‼ Save the date!

Primul eveniment se va desfășura on-line, utilizând platforma Zoom, în data de 8 Septembrie 2021, orele 17:00 și va aborda șase specialități chirurgicale:

✅Obstetrică și Ginecologie

✅Neurochirurgie

✅Chirurgie plastică și reparatorie

✅Urologie

✅O.R.L.

 

Succesiunea de evenimente va continua cu o periodicitate săptămânală, urmând a fi abordate majoritatea specialităților ce pot fi alese pentru pregătire în rezidențiat.

La eveniment sunt invitați să participe atât proaspeții absolvenți ai Facultății de Medicină, aflați în pragul concursului de rezidențiat precum și orice student interesat să afle detalii despre specialitățile medicale.

Participarea este liberă și nu necesită înregistrare prealabilă!

Link-ul de acces la primul eveniment este următorul:

https://zoom.us/j/97662636795

Ne revedem on-line miercuri !

Detalii

Dată:
08/09/2021
Oră:
17:00 - 18:00
Eveniment Category:
Site web:
https://zoom.us/j/97662636795

Loc de desfășurare

ConsilMed
Vezi site-ul web Loc de desfășurare