Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Training ONLINE despre CANCERUL de PROSTATĂ | MEDICARE | 24.11.2022, ORA 15:30

MEDICARE | „Infrastructura Medicală pentru Dezvoltarea Serviciilor Chirurgicale de Excelență în Regiunea Transfrontalieră” | Interreg – IPA CBC România-Serbia

⚕️ Cancerul de prostată este unul dintre cele mai des întâlnite tipuri de cancer în rândul populației de gen masculin.

✔️În cadrul proiectului MEDICARE realizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, finanțat prin programul INTERREG-IPA CBC România-Serbia, s-a efectuat screeningul gratuit în rândul populației generale de sex masculin, având ca obiectiv depistarea precoce a cancerului de prostata, screening realizat până în data de 15 octombrie 2022. Urmărind pacienții înregistrați în screening, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, organizează în cadrul proiectului @Medicare – “Medical Infrastructure for the Development of Excellence Surgical Services in the Cross-border Area” RORS-46, conferința online în scopul instruirii populației generale pentru prevenția, combaterea, depistarea timpurie și riscurile cancerului de prostata.

⚕️ În cadrul conferinței ne adresăm publicului de sex masculin din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, prin instruirea pregătirea și oferirea tuturor informațiilor necesare prevenirii, depistării și tratării cancerului de prostată.

✔️ În cadrul campaniei de conștientizare și informare, publicul general va putea participa la webinarii gratuite.
✔️ Pentru informare gratuită ne adresăm persoanelor de gen masculin din județele Timiș, Caraș-Severin și Mehedinți. (Se va lua în calcul adresa de reședință din momentul completării formularului de înscriere. De exemplu, persoanele care dețin viză de flotant, vor aplica cu județul înscris pe viza de flotant.)

⚕️ Alege să ai grijă de tine, să te informezi și să te testezi!


Înregistrează-te și tu la acest eveniment AICI*!

*Webinarul LIVE poate fi accesat de maxim 1000 de participanți.

Detalii

Dată:
24/11/2022
Oră:
15:30 - 16:30
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://zoom.us/webinar/register/WN_lQpcBkcDQX-RT9697J2DHA

Organizator

MEDICARE
Vezi site-ul web Organizator