Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Training ONLINE despre PATOLOGIA ABDOMINALĂ | MEDICARE | 05.12.2022, ORA 16:30

MEDICARE | „Infrastructura Medicală pentru Dezvoltarea Serviciilor Chirurgicale de Excelență în Regiunea Transfrontalieră” | Interreg – IPA CBC România-Serbia

⚕️ PATOLOGIA ABDOMINALĂ cuprinde o gamă largă de afecțiuni atât funcționale, cât și chirurgicale care, în timp, pot prezenta cauza multor complicații și urgențe medicale si chirurgicale.

✔️ În cadrul proiectului MEDICARE realizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, finantat prin programul INTERREG-IPA CBC România-Serbia, s-a efectuat screeningul gratuit în rândul populației generale , având ca obiectiv depistarea precoce a diabetului zaharat, cancerului de prostata si cancerul de col uterin screening realizat până în data de 15 octombrie 2022.

✔️ Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara organizează în cadrul proiectului @Medicare – “Medical Infrastructure for the Development of Excellence Surgical Services in the Cross-border Area” RORS-46, conferința online în scopul instruirii populației generale pentru prevenția, combaterea, depistarea timpurie, recunoasterea si tratamentul urgentelor medicale abdominale. Participarea în cadrul conferinței este gratuită.

✔️ În cadrul conferinței ne adresăm publicului din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, prin instruirea pregătirea și oferirea tuturor informațiilor necesare prevenirii, depistării și tratării bolilor abdominale. (Se va lua în calcul adresa de reședință din momentul completării formularului de înscriere. De exemplu, persoanele care dețin viză de flotant, vor aplica cu județul înscris pe viza de flotant.)

⚕️ Alege să ai grijă de tine și de sănătatea ta!


Înregistrează-te și tu la acest eveniment AICI*!

*Webinarul LIVE poate fi accesat de maxim 1000 de participanți.

Detalii

Dată:
05/12/2022
Oră:
16:30 - 17:30
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://zoom.us/webinar/register/WN_E7t52GzNT_uTZqYGvf5ISg

Organizator

MEDICARE
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Zoom Conference
Vezi site-ul web Loc de desfășurare