Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Webinarul “Pășind pe urmele GIGANȚILOR” | Ce pot face două mâini dibace (cu 0.5 ml de plasmă)? | Prof. dr. Cristian Apetrei

Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara

Vă invită să participați la

Webinarul “Pășind pe urmele GIGANȚILOR”

JOI, 16.12.2021, orele 18:00

 

Prof. dr. Cristian Apetrei
Profesor de Boli Infecțioase și Microbiologie la Facultatea de Medicină și la Școala Doctorală de Sănătate Publică a Universității din Pittsburgh

 

Ce pot face două mâini dibace (cu 0.5 ml de plasmă)?

 

Cristian Apetrei este Profesor de Boli Infecțioase și Microbiologie la Facultatea de Medicină și la Școala Doctorală de Sănătate Publică a Universității din Pittsburgh. A absolvit Facultatea de Medicină a UMF “Grigore T. Popa” Iași în 1990 și a obținut un doctorat în Microbiologie la aceeași universitate în 1993. A fost preparator și apoi asistent universitar la UMF Iași. A efectuat stagii de pregătire postdoctorală la Spitalul Bichat Claude Bernard din Paris, Franța finanțate de AUPELF-UREF și ANRS.
A fost cercetător principal la centrul OMS de cercetări a infecției cu HIV din Franceville Gabon, asistent universitar și profesor asociat al Universității Tulane din New Orleans, Louisiana, și apoi Profesor la University of Pittsburgh. Are o experiență de 30 de ani în virologie clinică și moleculară. A publicat peste 180 de articole în România și în reviste de top internaționale.
Este coautor la 9 cărți, între care Encyclopedia of Virology și Encyclopedia of AIDS. La începutul carierei, studiile sale în domeniul infecției cu HIV la copiii abandonați din România au contribuit decisiv la înțelegerea mecanismelor care au produs și transmis această epidemie.


ACCES ZOOM

https://zoom.us/j/92122994468

Webinarul va avea loc pe ZOOM.
Notă: numărul maxim de participanţi este 1000.

LIVE pe YOUTUBE:

https://www.youtube.com/c/UMFVBT

 

 

 

 

 

Detalii

Dată:
16/12/2021
Oră:
18:00 - 20:00
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://zoom.us/j/92122994468