Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Simpozionul – Interdisciplinaritate în bolile intestinale la copii

Stimați colegi,

Vă invităm să participați la Simpozionul loco-regional intitulat Interdisciplinaritate în Bolile Intestinale la copii, care va avea loc on-site, în Aula Magna a Universității de Medicină si Farmacie Victor Babeș din Timișoara, în perioada 26-27 mai 2023. Simpozion creditat EMC.

Acest eveniment este dedicat cercetării și împărtășirii celor mai recente descoperiri în domeniu și își propune să aducă împreună experți din diferite discipline pentru a discuta și a colabora în vederea îmbunătățirii diagnosticului și tratamentului bolilor intestinale la copii.

Simpozionul va fi organizat în mod interactiv, oferind participanților oportunități de a împărtăși și de a învăța prin prezentări, discuții și ateliere. În plus, veți avea ocazia să interacționați cu alți specialiști implicati in managementul bolilor intestinale inflamatorii la copii și să dezvoltați noi colaborări și parteneriate.

Vă așteptăm cu interes să fiți alături de noi la acest eveniment important și sperăm să vă întâlnim in Aula Magna a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. cât mai curând posibil pentru a putea să ne organizăm corespunzător, printr-un sms la numărul de telefon 0761683021 în care veți preciza numele și specialitatea.

Cu respect,
Organizatorii Simpozionului Interdisciplinaritate în Bolile Intestinale la copii.

 

📌 Program știintific

Detalii

Începe:
26/05/2023 @ 14:00
Se termină:
27/05/2023 @ 15:30
Eveniment Categories:
,
Site web:
www.umft.ro

Organizator

UMFVBT
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Aula Magna
Timisoara,+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare