Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Cursul postuniversitar „Comunicare medic-pacient”

Dragi colegi,

Viata noastra profesionala de medici are in centrul preocuparilor pacientul. Fiecare dintre noi, oricare ne-ar fi specialitatea, avem ca intentie principala sa asiguram pacientului cea mai buna ingrijire medicala pentru patologia de care sufera si pentru care ni s-a adresat. Sa nu uitam, insa, ca oricat de bine intentionati am fi este esential sa comunicam cu pacientul de-a lungul procesului de diagnostic si tratament si sa-l consideram un coechipier esential in acest proces, un partener ale carui opinii si optiuni sunt obligatorii. In orice interactiune inter-umana comunicarea este importanta, dar in delicatul proces al ingrijirii medicale este esentiala.

Va invit sa participati la Cursul postuniversitar „Comunicare medic-pacient” unde vom invata sau ne vom reaminti, alaturi de faimosi specialisti in comunicare din domenii diverse (jurnalism, programare neuro-lingvistica, drept, psihiatrie si alte specialitati medicale) cum sa comunicam usor si eficient cu cei care asteapta de la noi solutii, ghidaj si sprijin – pacientii nostri.

Cursul se adreseaza medicilor rezidenti, specialisti sau primari de orice specialitate care doresc sa-si imbunatateasca capacitatile de comunicare prin excelente cursuri interactive si workshop-uri practice care le vor oferi ocazia sa priveasca procesul comunicarii din mai multe perspective sustinute de lectori de prestigiu din domenii diverse.

 

Organizator: UMF „V. Babes” din Timisoara
Nume: Curs postuniversitar de Comunicare medic – pacient, creditat CMR cu 15 puncte EMC
Coordonatori: Conf Dr Adelina Mihaescu; Prof Univ Dr Bogdan Timar
Numar de participanti – 50 (medici rezidenti/specialisti/primari de orice specialitate)
Program stiintificatasat
Data si loc de desfasurare: 26 -28.05.2023, in Mansarda Facultatii de Arte si Design (str Oituz nr 4 https://arte.uvt.ro/)
Taxa si inscriere – 350 lei/persoana, va rugam completati fisa de inscriere atasata si sa o trimiteti, impreuna cu dovada de plata la adresa cursuripostuniv@umft.ro
(daca doriti factura va rugam solicitati factura ANTERIOR platii la email cursuripostuniv@umft.ro)

Va asteptam cu drag,
Adelina Mihaescu
Bogdan Timar


📌 Credite Educaţie Medicală Continuă

📌 FIȘĂ ÎNSCRIERE CURS POSTUNIVERSITAR

📌 PROGRAM STIINTIFIC

Detalii

Începe:
26/05/2023 @ 14:00
Se termină:
28/05/2023 @ 15:00
Eveniment Categories:
,
Site web:
www.umft.ro

Organizator

UMFVBT
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Mansarda Facultatii de Arte si Design
str Oituz nr 4
Timisoara,Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare