Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Training ONLINE despre CANCERUL GASTRIC | MEDICARE | 09.12.2022, ORA 16:30

MEDICARE | „Infrastructura Medicală pentru Dezvoltarea Serviciilor Chirurgicale de Excelență în Regiunea Transfrontalieră” | Interreg – IPA CBC România-Serbia

Conform statisticilor internaționale, CANCERUL GASTRIC este a treia cea mai freceventă cauză de deces prin cancer din lume. Are o rată de mortalitate atât de mare deoarece această afecțiune devine greu de tratat în cazurile depistate mult prea târziu.

⚕️ În cadrul proiectului MEDICARE realizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, finantat prin programul INTERREG-IPA CBC România-Serbia, s-a efectuat screeningul gratuit în rândul populației generale, având ca obiectiv depistarea precoce a diabetului zaharat, cancerului de prostata si cancerul de col uterin screening realizat până în data de 15 octombrie 2022.

‼️ In paralel se desfasoara si screeningul pentru cancerul gastric si cancerul de colon, formular online care se gaseste pe site-ul MEDICARE: http://medicare.umft.ro/ro-home-online-screening.php

✔️ Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara organizează în cadrul proiectului @Medicare – “Medical Infrastructure for the Development of Excellence Surgical Services in the Cross-border Area” RORS-46, conferința online în scopul instruirii populației generale pentru prevenția, combaterea, depistarea timpurie, recunoasterea si tratamentul cancerului gastric. Participarea în cadrul conferinței este gratuită.

✔️ Prin această campanie de screening și depistare precoce a cancerului gastric, dar și de informare și instruire, ne adresăm populației generale din județele Timiș, Caraș-Severin și Mehedinți. (Se va lua în calcul adresa de reședință din momentul completării formularului de înscriere. De exemplu, persoanele care dețin viză de flotant, vor aplica cu județul înscris pe viza de flotant.)
Prin screeningul online pe care-l oferim putem identifica persoanele predispuse sau bolnave cu această patologie.

⚕️ Alege să ai grijă de tine și să identifici din timp posibilele afecțiuni!

Înregistrează-te și tu la acest eveniment AICI*!

*Webinarul LIVE poate fi accesat de maxim 1000 de participanți.

Detalii

Dată:
09/12/2022
Oră:
16:30 - 17:30
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://zoom.us/webinar/register/WN_3QU5m2iEQXOqQL2-gx8eww

Organizator

MEDICARE
Vezi site-ul web Organizator